Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Good Behavior: 1. sezóna

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Taky diky za tip, jsem skoro u konce prvni serie a, ac jsem si to moc neumel predstavit po precteni rercenze, ty skoky mezi zanry fakt funguji. Kazdej dil trochu jinak a kazdej zabavnej.
22313
Taky diky za tip, jsem skoro u konce prvni serie a, ac jsem si to moc neumel predstavit po precteni rercenze, ty skoky mezi zanry fakt funguji. Kazdej dil trochu jinak a kazdej zabavnej.
0 0
reagovat
Dík za tip. Zahron: lol!
22266
Dík za tip. Zahron: lol!
0 0
reagovat
Skvěle napsaný. :D Jdu na to.
22265
Skvěle napsaný. *:D* Jdu na to.
0 0
reagovat
Jestli si pustím pilot a bude:

nabušenej. Stane se v něm víc věcí než za celej seriál a když to klapne, jste namotaný. A hlavní hrdina, ten známej herec z tamtoho filmu, jaksetojenjmenovalo, je tam fakt strašně drsnej. Což vás bere.
Ve dvojce se hodně mluví. Hlavní hrdina je furt hodně drsnej, ale na konci se to trochu táhne. Líbí se vám ale znělka, tak si hned pustíte trojku. A pak ještě znělku na YouTube.
Třetí až sedmej díl je jak přes kopírák. Pár dramadialogů, jen kosmetický dějový posuny a po pátým dílu přesně víte, jak bude vypadat šestka i sedmička. Hlavní hrdina už vám tak drsnej nepřijde. Víte totiž, kam chodí prát obleky, jaký problémy měl s mámou a kdo ho srazil na kole, když byl ještě kluk.
Osmej a devátej to rozjedou. Dost se v nich střílí, někdo důležitej zahučí a vy se v nich zpravidla dozvíte pointu. A velikost rozpočtu.
No a desítka to završí. Už se v ní většinou neřeší nic zvláštního, ale je potřeba mít scénu, kde se hlavní hrdina dívá u moře do dálky a vede hlubokej vnitřní monolog. A samo prostor pro druhou řadu, to kdyby se náhodou dívalo hodně lidí.

tak se pěkně naseru :-:+
22264
Jestli si pustím pilot a bude: nabušenej. Stane se v něm víc věcí než za celej seriál a když to klapne, jste namotaný. A hlavní hrdina, ten známej herec z tamtoho filmu, jaksetojenjmenovalo, je tam fakt strašně drsnej. Což vás bere. Ve dvojce se hodně mluví. Hlavní hrdina je furt hodně drsnej, ale na konci se to trochu táhne. Líbí se vám ale znělka, tak si hned pustíte trojku. A pak ještě znělku na YouTube. Třetí až sedmej díl je jak přes kopírák. Pár dramadialogů, jen kosmetický dějový posuny a po pátým dílu přesně víte, jak bude vypadat šestka i sedmička. Hlavní hrdina už vám tak drsnej nepřijde. Víte totiž, kam chodí prát obleky, jaký problémy měl s mámou a kdo ho srazil na kole, když byl ještě kluk. Osmej a devátej to rozjedou. Dost se v nich střílí, někdo důležitej zahučí a vy se v nich zpravidla dozvíte pointu. A velikost rozpočtu. No a desítka to završí. Už se v ní většinou neřeší nic zvláštního, ale je potřeba mít scénu, kde se hlavní hrdina dívá u moře do dálky a vede hlubokej vnitřní monolog. A samo prostor pro druhou řadu, to kdyby se náhodou dívalo hodně lidí. tak se pěkně naseru *:-**:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se