Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hudební pecka od tvůrce La La Landu?


ikona
Sam.Vimes
damien chazellenetflixthe eddy
Damien Chazelle zodpovědný za Whiplash a La La Landu míří do televize s hudebním seriálem. 

Damien Chazelle patří k nejtalentovanějším mladým filmařům. Na kontě má neuvěřitelně intenzivní bubenický Whiplash a muzikálový La La Land, za který si odnesl režijního Oscara (jako nejmladší režisér vůbec). Aktuálně pracuje s Ryanem Goslingem na filmu First Man o Neilu Armstrongovi a přistání na Měsíci. Své, zjevně srdcové, téma ovšem neopouští na dlouho, jelikož pro Netflix chystá hudební seriál The Eddy.


Osmidílná minisérie se bude točit okolo jednoho hudebního klubu v současné Paříži, okolo jeho majitele, domácí kapely i návštěvníků. Natáčet se bude skutečně ve Francii a dialogy mají být kromě angličtiny i ve francouzštině a arabštině (Chazelle má mimochodem po otci francouzské kořeny). Damien se ujme role výkonného producenta a režie dvou epizod, produkovat bude dál i Alan Poul (Odpočívej v pokoji). Scénáře napíše Jack Thorne (Skins, The Fades), o původní hudbu se postará Glen Ballard, který skládal a produkoval třeba pro Alanis Morissette nebo Michaela Jacksona. Zní to hodně lákavě, snad bychom tady mohli dostat novou hudební pecku po Vinylu. Teď už jen čekat na první novinky o obsazení.

- - -

Vytáhni v hospodě: Ryan Gosling se před natáčením La La Landu naučil hrát na klavír všechny své skladby a ve filmu tak nejsou nikde použity dublérovy ruce ani CGI.

Pozn. TedGeorge reagující na Vytáhni v hospodě: To není zase tak složité. Já se hrát na klavír učil pár let na ZUŠce a také bych před kamerou působil důvěryhodně. Akorát bych při tom tak suverénně nesbalil Emmu...

Pozn. do_Od reagující na TedGeorge reagujícího na Vytáhni v hospodě: Můžeš zahrát na narozeninách MZ, třeba tam nějakou Emmu nabrnkneš. Minimálně bych tě to rád viděl zkoušet.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace