Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chris Pine v Bílém domě


ikona
Spooner
hulukennedypine
Jeden z největších hollywoodských sympaťáků ztvární slavnou historickou postavu v ambiciózní minisérii. 

Chris Pine se během posledních let stal jedním z největších hollywoodských sympaťáků, kteří se momentálně objevují v kinosálech. O to hezčí je fakt, že Pine v minulých měsících nemaká jen na kariéře filmové, ale také té seriálové. V komediální šílenosti Wet Hot American Summer si střihnul vskutku ulítlou vedlejší roličku a společně s režisérkou Wonder Woman, Patty Jenkins, pak pro kabelovku TNT chystá seriál One Day She’ll Darken vycházející z nechvalně známé vraždy Černé Dahlie. Tím však jeho výlet do světa seriálů rozhodně nekončí. On totiž chystá ještě jednu dosti ambiciózní minisérii.

 

Zahraje si totiž v doposud nepojmenované biografii Roberta Kennedyho, bratra prezidenta JFK a tehdejšího ministra spravedlnosti, jehož potkal podobně tragický osud jako sourozence. Série pak bude vycházet z oceňované politické biografie o Kennedym od Larryho Tye. Kromě politické dráhy mu pak samozřejmě nahlédneme trošku více pod kůži a tvůrci nám ho ukážou nejen jako charismatického lídra, ale také jako vizionáře a cynického člena Bílého domu. Novinku s Pinem v hlavní roli pak bude mít pod palcem tvůrce nedávno ukončeného kousku Bloodline, Todd E. Kessler. Hulu se pak po nedávném úspěchu Příběhu služebnice asi také cítí jisté v kramflecích a projektu nejspíš věnují pořádnou péči. Necháme se překvapit, která z chystaných Pineových historických sérii bude nakonec slavit větší úspěch.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace