Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Antonio Banderas malířským géniem


ikona
Spooner
banderasgenius
Španělský veterán konečně dostane šanci na pořádný herecký reparát v úspěšné antologii. 

Antonio Banderas patří i před blížící se šedesátkou mezi nestárnoucí španělské štramáky, jenž si navíc stále udržuje své nezaměnitelné charisma. S jeho hereckou kariérou už to ale tak veselé není a v posledních letech nenabírá zrovna veselý směr. Sem tam se sice objeví v sympatické vedlejší roličce (trojka Expendables, druhý SpongeBob ve filmu), některé jeho blížící projekty však vypadají, že si Antonio musí za každou cenu vydělat na nájem. Nyní ovšem bude mít konečně šanci napravit si pošramocenou hereckou reputaci.

 

Zahraje si totiž hlavní roli v druhé řadě populární antologie Genius, jejíž první sezóna patří ještě mezi naše letošní resty. Jak jste asi z názvu poznali, seriál od National Geographic vypráví o největších géniích své doby a první série o Albertu Einsteinovi s Geoffrey Rushem znamenala z hlediska sledovanosti pro stanici obrovský úspěch a za pár dní se porve i o pár cen Emmy. Druhá série je tak pomalu na cestě a tentokrát si tvůrci posvítí na španělské mistra, malíře Pabla Picassa. Série by pak měla zmapovat hlavní životní události zakladatele kubismu. A jelikož se kromě umění budou zajisté probírat i Pablovy milostné avantýry (a že jich bylo), jeví se Banderas pro roli tou správnou trefou černého. Vítězný tvůrčí tým, v čele s Ronem Howardem na pozici producenta, se navíc nemění. Nezbývá proto nic jiného než doufat, že se nám španělský matador zase o něco více herecky předvede.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace