Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pravdivé lži se vrací


ikona
Spooner
cameronfoxliestruetrue lies
Akční klasika Jamese Camerona se dočká televizního remaku. A nás to bude nejspíš hodně bolet. 

Myslím, že za některé nápady by se měli američtí producenti či scenáristé pro jistotu ihned vyhazovat oknem. Třeba za jejich snahy neustále se živit na slavných filmových značkách a chystat jim seriálový sequel či remake. Jenže na zoufalé stanici FOX nejen, že takové nenápadité producenty nevyhazují, oni jim dávají za tyto pitomé nápady snad i příplatek. Jak jinak si mám vysvětlit fakt, že po zbytečném remaku Smrtonosné zbraně, sequelu Minority Report či jiných pitomých nápadech se zde dočká svého seriálového bratříčka i jedna z kultovních klasik Jamese Camerona, Pravdivé lži.

 

Ano, můžete si rvát vlasy oprávněné. I u nás oblíbená akční komedie, v níž si zahrál Arnold Schwarzenegger superšpióna vedoucího druhý život, dokud se jeho žena Jamie Lee Curtis za divokých okolností nedozvěděla pravdu, se vážně dočká nového zpracování. A bude to ještě horší. Nikdo ze staré gardy samozřejmě nebude mít s projektem nic společného. Scénář místo bude mít na starost Marc Guggenheim, jenž je v seriálovém rybníčku podepsaný např. pod Arrowem či Legends of Tomorrow, na tom filmovém zase pod Green Lanternem či Percy Jacksonem. Prostě je to asi ten poslední člověk na planetě, jemuž by se tato klasika měla dostat pod ruku. Režii pilotu si pak vezme na starost režisér čtvrtého Terminátora či Charlieho andílků, McG, jenž už v poslední době nic jiného, než průměrné seriály netočí. Tohle zkrátka nevypadá jako projekt, jenž by mohl udělat akčním fandům radost. Spíše se začínáme modlit, aby ho u FOXů zařízli hned po pilotu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace