Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vážně míří Westworld mezi samuraje?


ikona
Spooner
hbowestworld
Zdá se, že jedno z největších přání fanoušků seriálového hitu se opravdu splní. Čim se tvůrci možná tak trochu prokecli? 

Už všichni víme, že na druhou řadu megaúspěšného Westworldu si počkáme o něco déle a na obrazovky HBO vtrhne nejdříve na jaře příštího roku. Jenže to je prakticky skoro vše, co u druhé sérii víme. Jinak je totiž pokračování projektu Jonathana Nolana zatím dokonale zahaleno tajemstvím a fanoušci tak jen divoce teorizují. Jednou z největších otázek nadcházející sezóny potom je, jestli se opravdu dočkáme výletu do samurajského světa, jenž nám byl v pár záběrech nastíněn ve finále první řady. Tvůrci od té doby nechtěli na možnost nahlédnutí do samurajského parku nic prozradit a jen hodně mlžili. Nyní to ovšem vypadá, že je příchod samurajského světa do Westworldu prakticky potvrzen. A stačilo k tomu pouze prozradit nováčka v našlapaném hereckém obsazení.

 

K hvězdnému ansámblu se totiž ve druhé řadě přidá charismatický Hiroyuki Sanada ze Sunshine, druhého Wolverinea a hlavně Posledního samuraje. A už teď má asi většina z vás jasno. V Hollywoodu totiž v poslední dekádě platí, že pokud potřebujete ve filmu drsného samuraje, sáhnete právě po Sanadovi. A něco nám říká, že ani tento casting nebude výjimkou. Tvůrci sice o přítomnosti samurajského parku i nadále mlčí, už je však potvrzené, že Sanada by si zde měl zahrát klíčovou roli a jeho postava se bude jmenovat Musashi. Společnost Funko, která pro seriály HBO vyrábí takové ty malé roztomilé figurky, navíc už v červenci představila své nové hračky k seriálu Westworld. A shodou náhod byl mezi nimi i samuraj se jménem Musashi. Přítomnost samurajů v seriálu tak byla neoficiálně, a vlastně i trošku podivně, de facto potvrzena. Teď už jen zbývá otázka, v jak velké míře se zde japonských reálií dočkáme. Opravdu se podíváme do dalšího parku, nebo se bude jednat spíše o zbloudilou postavu samuraje, jenž se nějak dostane na Divoký západ? Nebo si myslíte, že vše bude nakonec jinak a Nolan a spol. nás jen šikovně tahají za nos?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace