Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Emmy 2017: Vyhlášení cen

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek

mimomisu

To chce číst si ty články za střízliva :D Aziz je právě ta výjimka, za kterou jsem rád - a výpis opravdu není komplet, což je ve článku taky zmíněno s odkazem na celkový souhrn výsledků. ;)
22324
To chce číst si ty články za střízliva *:D* Aziz je právě ta výjimka, za kterou jsem rád - a výpis opravdu není komplet, což je ve článku taky zmíněno s odkazem na celkový souhrn výsledků. *;)*
mimomisu
0 0
reagovat
PS. Ten vypis neni komplet, zrovna ten Ansari tam u scenare chybi?

Za me v pohode. Normalni predavacka, zadny extra prekvapeni, Colbert prumer, ale nemel moc prostoru. A veci, kterym jsem fandil nejvic (Last Week Tonight, Riz Ahmed, Kidman) oceneno dostaly.
Nejvic me asi potesilo, ze se ani v nominacich neobjevily ty tendencni sitcomy a posunuje se to nekam dal. I kdyz mam TBBT nebo Modern Family rad, je dobry videt, ze se jejich upadajici tendence projevi i na hlasovani akademie
22323
PS. Ten vypis neni komplet, zrovna ten Ansari tam u scenare chybi? Za me v pohode. Normalni predavacka, zadny extra prekvapeni, Colbert prumer, ale nemel moc prostoru. A veci, kterym jsem fandil nejvic (Last Week Tonight, Riz Ahmed, Kidman) oceneno dostaly. Nejvic me asi potesilo, ze se ani v nominacich neobjevily ty tendencni sitcomy a posunuje se to nekam dal. I kdyz mam TBBT nebo Modern Family rad, je dobry videt, ze se jejich upadajici tendence projevi i na hlasovani akademie
0 0
reagovat
Proc zklamani u Ansariho? nejak jsem to nepochopil. Jako, ze nic nererkl?
22322
Proc zklamani u Ansariho? nejak jsem to nepochopil. Jako, ze nic nererkl?
0 0
reagovat
Opravdu mě těší, že přehypovaný Westworld, který mě neuvěřitelným způsobem zklamal, nemá ani "ň" :D i když se celkem divím, protože to je přesně ten typ krásně vypadajícího vzduchoprázdna, který by mohl sbírat jednu cenu za druhou.
Sedmilhářkám úspěch doopravdy přeju, rozhodně zajímavější projekt, než výherce v kategorii drama, který taky brnká na feministickou strunu, ale jinak v ničem nevyniká.
Naprostá ignorace Leftovers mě dost mrzí, nechápu to, ten seriál nemá hluchá místa.
22319
Opravdu mě těší, že přehypovaný Westworld, který mě neuvěřitelným způsobem zklamal, nemá ani "ň" *:D* i když se celkem divím, protože to je přesně ten typ krásně vypadajícího vzduchoprázdna, který by mohl sbírat jednu cenu za druhou. Sedmilhářkám úspěch doopravdy přeju, rozhodně zajímavější projekt, než výherce v kategorii drama, který taky brnká na feministickou strunu, ale jinak v ničem nevyniká. Naprostá ignorace Leftovers mě dost mrzí, nechápu to, ten seriál nemá hluchá místa.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se