Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jim Carrey míří do bedny


ikona
Spooner
carreykiddingshowtime
Slavný herec a komediální uragán se pokusí o herecký comeback a spojí síly s tvůrcem jednoho ze svých nejlepších filmů. 

Jestli někdo bude asi navždy patřit mezi mé nejoblíbenější komediální (a vlastně i ty vážnější) herce, tak je to Jim Carrey. O to víc mě mrzí, že se po představiteli Ace Ventury, Masky či blbého nebo toho blbějšího v posledních letech prakticky slehla zem. Herec musel řešit soukromé problémy kvůli sebevraždě jeho bývalé přítelkyně a až nedávno se začal zase více objevovat na veřejnosti či mluvit o své vášni k malování. Nyní to ovšem vypadá, že se konečně vrátí k tomu, co mu šlo vždycky nejlépe a dá o sobě na hereckém poli zase pořádně vědět.

 

Zahraje si totiž hlavní roli v chystaném komediálním seriálu Kidding kabelovky Showtime. V té si zahraje televizní hvězdu, jež zároveň vede multimiliardovou celosvětovou společnost. Jenže jeho impérium se jednoho dne začne rozpadat, stejně jako jeho rodina, a krize postupuje rychleji, než je možný zvládnout. Ano, nezní to jako zrovna obyčejná řachanda a spíš se na nás řítí dramedy, v níž se může Carrey zase jednou herecky pořádně vyřádit. No, ještě aby ne. Na novince totiž Carrey opět spojí síly s oceňovaným režisérem Michelem Gondrym. A jelikož spolu tahle dvojice už natočila geniální Věčný svit neposkvrněné mysli s Carreyho dosavadním nejlepším výkonem kariéry, čekají nás snad hodně velké věci. Gondry se kromě produkce ujme i režie pilotu. Showrunnerem seriálu pak bude tvůrce kultovní Trávy Dave Holstein. Tahle sestava zkrátka zní zatraceně dobře a jestli někomu přeju úspěch a pořádný comeback, tak právě Carreymu. Tak snad se zadaří.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace