Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čarodějnice Sabrina se vrací


ikona
Spooner
cwriverdalesabrina
Sitcom našeho dětství se dočká nového zpracování. A zcela jiného, než byste čekali. 

Komediální Sabrina – mladá čarodějnice, je jedním z těch seriálů, který jsme v bedně svého času kvůli neustálému opakování viděli snad všichni. Mě osobně sice rádoby roztomilý příběhy dospívající pubeťačky/čarodějky, jejích dvou a rádoby cool mluvícího kocoura nikdy moc nebavily, i přesto uznávám, že Sabrina patří mezi ty nejklasičtější sitkomy devadesátých let. No, a nyní se vrátí. Jen v poněkud jiné podobě, než jste od této dospívající kouzelnice zvyklí. 

 

Reboot slavného seriálu totiž nebude sitcomem, ale drsným a temným dramatem s hororovými prvky zabývající se čarodějnictvím a okultismem. Poněkud drsnější Sabrina se v něm bude tak snažit vypořádat se svými kouzelnickými kořeny a do toho bojovat s mocnými zlými silami, které ohrožují ji, její rodinu a celé lidstvo. Tvůrci pak mluví o tom, že by se mělo jednat o mix Vymítače ďábla a Rosemary má děťátko. Jenže něco nám říká, že tato slova musíme brát s velkou rezervou. Novinku totiž chystá teenagerská stanice CW a Sabrina bude dokonce spin-offem jejich letošního hitu Riverdale. Ten se pak sice pro mnohé stal správně odpočinkovým guilty pleasure, o žádné velké temnotě v něm však nemůže být řeč. Sabrina pak stejně jako Riverdale vychází z dílny Archie Comics, jež tak bude chtít svůj seriálový svět ještě více rozšířit. Seriálu se pak ujmou tvůrci i producenti Riverdale a novinka by se měla více podobat původním comicsům. Já osobně bych očekával spíš klasickou pubertální limonádu s nějakým tím temnějším prvkem. Uvidíme, zda se mladé čarodějce bude bez nahraného smíchu a rádoby hlášek v jejím návratu pořád dařit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace