Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sean Penn míří na Mars


ikona
Spooner
firsthulupenn
Oscarový herec se dočká první výrazné seriálové štace v ambiciózním sci-fi kousku. 

Asi všichni se shodneme na tom, že Sean Penn patří mezi ty nejlepší a nejvýraznější herce své generace. Má doma dva Oscary, za několik dalších rolí si vysloužil nominaci a kdyby se aspoň trochu snažil, bojoval by o zlatého plešouna nejspíš znovu. Problém je, že on v posledních letech na svou kariéru malinko kašle a naposledy jsme ho mohli v kině vidět v neúspěšných Gangster Squad a nudném thrilleru Gunman: Muž na odstřel. A to není na dvojnásobného držitele Oscara zrovna nejlepší bilance. Nyní se ale konečně pokusí o herecký návrat a při té příležitosti se vůbec poprvé (tedy až na nějaké ty camea ve slavných sitcomech) podívá do seriálu.

 

Zahraje si totiž v ambiciózní novince The First stanice Hulu. Seriál nás zavede do blízké budoucnosti, kde budeme sledovat vůbec první misi na Mars a první krůčky ke kolonizaci cizí planety. Novinka se pak bude zabývat nejen osudy lidí ve vesmíru, ale také jejich rodinami a týmu řídící misi ze Země. Ano, dvakrát originálně to první pohled nevypadá a vlastně ani nevíme, koho přesně si Penn v sci-fi kousku zahraje. Jméno tvůrce nám ovšem dává slušnou naději na seriálovou pecku. Novinku má totiž na starosti oceňovaný Beau Willimon, tvůrce hitu House of Cards. Tedy alespoň jeho čtyř nadprůměrných řad. The First pak bude jeho prvním projektem po odchodu z HoC a my doufáme, že nás čeká minimálně stejně kvalitní scenáristická prácička. Zdá se totiž, že parádního hereckého tahouna má po Spaceym zase pojištěného. Snad se tedy dočkáme dalšího šťavnatého hitu a Pennova hereckého koncertu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace