Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od rasismu k nacismu


ikona
do_Od
Jordan Peele a lov nácků v Americe? Proč ne. 

Jordan Peele začínal původně jako komik. O jeho začátcích a parťáctví s kolegou Keeganem-Michael Keyem se můžete dočíst třeba v tomhle kratičkém témátku, tuhle éru už má ale definitivně za sebou. Přesedlal totiž k režii a jeho debutem se stal hororový hit letošního roku Uteč neboli Get Out o mladém afroameričanovi, který odjede se svou přítelkyní na venkov k jejím rodičům a tam ho potká paranoidní peklo, které se krásně veze na té vlně rasismu, který v dnešní Americe spoustu barevných lidí stále trápí. Moc dobrej film, takže pokud jste ho ještě neviděli, tak ho checkněte.

Peele nicméně nelení a kromě režijních plánů má taky exkluzivní televizní smlouvu s jednou produkční společností, pro kterou teď začne vyvíjet nový seriál. Ten se bude jmenovat The Hunt a bude vyprávět o partě lovců nácků ze sedmdesátých let, kteří v Americe přinášeli spravedlnost k lidem, kteří se jí snažili po válce vyhnout. Seriál zatím nemá domov, ale brzy se ho někdo jistě ujme, Peele produkuje spolu se scenáristou Davidem Weilem, který zároveň napíše i scénář.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace