Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Don Draper mezi archanděly


ikona
Spooner
amazonamerican godsgaimangood omens
Hvězda Mad Menů Jon Hamm se vrací do bedny v jedné z nejlákavějších novinek příštího roku! 
Něco mi říká, že o chystané novince Good Omens od Amazonu příští rok opravdu hodně uslyšíme. Po letošním úspěchu Amerických bohů si totiž televizní producenti rozhodli vzít do parády další knihu našeho oblíbeného spisovatele Neila Gaimana, kterou napsal v tandemu se samotným Terry Pratchettem. Jejich kniha, a tedy i chystaný seriál, vypráví o blížícím se soudném dni a brzkém konci světa. Jenže anděl Azirafal a démon Crowley, kteří vystupují na Zemi jako agenti Nebe a Pekla, nejsou z této vyhlídky příliš nadšeni a chtějí konci světa zabránit. Hlavní duo si pak zahraje parádně vyhlížející dvojice David Tennant a Michael Sheen a sám Gaiman se u seriálu ujme dokonce funkce showrunnera. Že to celé zní až nečekaně dobře? Tak věřte, že po následující castingové trefě se budete na tento projekt těšit ještě víc.
 
K už tak parádní herecké sestavě se totiž nyní přidává samotný Jon Hamm alias Don Draper z kultovky Mad Men aka jeden z nejcharismačtějších borců v Hollywoodu. V Good Omens si pak zahraje samotného archanděla Gabriela. Ten měl sice v knižní předloze menší roli, v seriálu ovšem bude jeho úloha velmi rozšířena a dostane podstatně více prostoru. A není to jenom proto, že ho hraje sympaťák Jon Hamm. Gaiman s Pretchettem totiž přemýšleli kdysi dávno o knižním pokračováním, kde by měl Gabriel společně s dalšími archanděly velmi důležitou roli. A jelikož na další knihu už nedošlo, rozhodl se slavný spisovatel jejich nápady a plány a využít alespoň v seriálu. Hammův Gabriel by pak měl být dokonalým protikladem anděla Azirafala v podání Michaela Sheena. Bude to zkrátka andělský dobře vypadající playboy, jenž každého ihned okouzlí svým charismatem. Prostě nehorázná trefa do černého a role, která Hammovi půjde levou zadní. Tento projekt zkrátka vypadá čím dál lákavěji. Jestli Gaiman tohle obsazení společně s Amazonem a BBC ošklivě promarní, budu asi hodně naštván.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace