Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kam nás zavede druhý Westworld?


ikona
Spooner
hbowestworld
Co prozradili tvůrci seriálového hitu o druhé sérii? Podíváme se i někam jinam, než jen mezi kovboje a samuraje? 

Do druhé sezóny Westworldu nám ještě zbývá nějaký ten pátek, fanouškovské spekulace ovšem začínají přeci jen přibývat na síle. A tvůrci je evidentně velmi rádi přiživují. Už nějakou dobu se spekuluje o tom, že se ve druhé sérii podíváme i do zábavního parku, jenž nás zavede do doby samurajů. A nedávný casting charismatického Hiroyuki Sanady tuto domněnku vlastně na 90% potvrdil. A nyní se zdá, že bychom se v zábavním parku společnosti Delos mohli podívat do daleko více světů.

 

Začíná se totiž zvyšovat možnost, že se podíváme i do středověku či dokonce starověkého Říma. Tyto dva světy byly ostatně dosti prozkoumány také ve filmovém sequelu původního Westworldu s názvem Futureworld, takže se účast nějakých těch rytířů či Římanů přeci jen nabízí. Fámy o možné návštěvě těchto dvou parků pak rozvířila samotná tvůrčí dvojice, Jonathan Nolan a Lisa Joy. Na otázku novinářů, proč v první řadě totálně ignorovali zmíněné dva světy, totiž odpověděli zcela jednoduše. Museli si prý totiž něco šetřit do druhé sezóny. Stačila pak tato malá zmínka a fanoušci seriálu jsou zase na koni. Vážně to znamená, že se kromě kovbojů či samurajů dočkáme i nějakého toho náhledu do starého Říma či mezi rytíře? Nebo bude všechno jinak a tvůrci si z nás dělají jenom srandičky? Něco mi říká, že tyto trumfy v rukávy budou tvůrci držet co nejdéle a jen tak nám pravdu neprozradí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace