Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sranda s celebritami: Svatby, rozvody a vězení


ikona
Spooner
celebritygamegame of throneshbohrahra o trůnysuits
Jon a Ygritte do toho v reálu konečně praští. A jaká bývalá seriálová hvězda půjde za katr? 

Od posledního vydání naší odlehčenější rubriky uběhlo více času, než jsem očekával (znáte to, dovolená a tak), nyní je však zase zpátky v plné síle. A nutno říct, že za poslední týdny se toho v životě (nejen) seriálových celebrit událo opravdu hodně. Zejména vztahy některých slavných dvojic utrpěly pořádnou ránu. Vezmeme to ale hezky popořadě.

 

A začněme raději tou pozitivnější vztahovou novinkou. Hvězdný pár ze Hry o trůny, Kit Harington a Rose Leslie, totiž po týdnech spekulací konečně potvrdil zásnuby. Radostnou novinku pak neohlásili na Facebooku či Instagramu, ale mnohem stylovější a klasičtější cestou. Svatební oznámení zkrátka nechali vytisknout v novinách. „Oznamuje se zasnoubení Kita, mladšího syna Davida a Deborah Haringtonovými z Worcestershiru a Rose, prostřední dcerou Sebastiana a Candy Leslie z Aberdeenshiru,“ stálo v jejich oznámení. Doufejme, že George R. R. Martina na blížící se svatbu raději nepozvou.

 

Jon s Ygritte jsou ovšem v showbyznysu tak trochu výjimkou. V posledních týdnech se nám totiž v Hollywoodu rozmohla móda rozvodů. Už před několika týdny šokovali svým plánovaným rozvodem Strážce galaxie Chris Pratt a Anna Faris. Rozchod a blížící se vyplňování rozvodových papírů už ovšem oznámila také hvězda Transformerů Josh Duhamel se zpěvačkou Fergie či dokonce samotný Morpheus Laurence Fishburne. Ten se po čtrnácti letech manželství rozešel s hvězdou Kravaťáků Ginou Torres. Jejich manželství se v tichosti rozpadlo už na začátku roku, celou událost ale médiím oznámili až nyní. 

Aspoň, že její kolegyni ze Suits, půvabné Meghan Markle se v jejím ostře sledovaném vztahu s princem Harrym daří. Anglická média dokonce šuškají o blížících se zásnubách. Jo, a abych těch rozchodů nebylo málo, svůj rozvod před několika dny dotáhl do konce i letošní držitel Oscara Casey Affleck. Definitivně tak uzavřel svou životní kapitolu s herečkou Summer Phoenix, sestrou Joaquina Phoenixe. Po nedávném rozvodu bráchy Bena jsou tak k mání už oba Affleckové.

 

Abychom zde však nebyli jen za stalkery slavných párů, tak trochu odlehčíme. Takovou hvězdu kultovky Scrubs Zacha Braffa totiž nedávno čekalo hodně velké překvapení. Zjistil totiž, že jeho fotografie ze slavného seriálu je v Ukrajině připojena k reklamě na tamní viagru! Má jít zkrátka o ilustrační foto doktora, který tabletky doporučuje. Tvůrci reklamy ovšem neměli na využití jeho fotografie ze seriálu právo a Braff nyní tímto zjištěním baví na netu všechny své fanoušky.

 

Nakonec ale skončíme bohužel na trošku vážnější notě. Pamatujete si na sympaťáka Pucka, jednu z nejoblíbenějších postav úspěšného muzikálového seriálu Glee? Tak vězte, že jeho představitele Marka Sellinga byste ve skutečnosti asi potkat nechtěli. Seriálový herec byl totiž soudem uznán vinen za držení dětské pornografie a odsedí si nejspíš až sedm let vězení! Původně mu přitom hrozilo až 20 let za mřížemi. Televizní hvězdička se však rozhodla spolupracovat s federálními úřady a nakonec se u soudu ke všem obviněním přiznala. Tomu se říká pád z televizního výslunní až na dno. Něco nám říká, že tento hezounek se už před kamerami jen tak neobjeví.

 

A to by bylo pro tentokrát raději všechno. Co nejdřív u další dávky celebritích drbů zdar.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace