Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Casey Affleck míří do hororu


ikona
Spooner
affleckcuarón
Další hollywoodská hvězda míří do bedny. A záda mu bude krýt ještě slavnější režisér! 

Neexistuje v poslední době prakticky měsíc, kdy bychom nepsali aspoň o jednom hvězdném a ambiciózním projektu, s nimž se některá z hollywoodských hvězd rozhodla dobýt seriálový svět. A my si tu říjnovou dávku odbydeme právě teď. Kdo se chystá do televizních vod tentokrát? Ano, jedná se o letošního držitele Oscara, jenž se ukázal i v Karlových Varech, Caseyho Afflecka. O hvězdu Místa u moře je momentálně v Hollywoodu mezi producenty asi velký boj, on ale i přesto dal přednost televizi. A my se mu ani příliš nedivíme. Vybral si totiž další projekt oceňovaného režiséra a…ehm, taktéž držitele Oscara, Alfonso Cuaróna!

 

Ano, režisér Gravitace či geniálních Potomků lidí pořád nemá v celovečerácích záhadně do čeho píchnout, a tak chystá svůj vlastní seriál. O tom se zatím mnoho neví. Jen to, že se bude jednat o horor zabývající se počátky nebezpečného kultu. A právě Affleck si zde zahraje hlavní roli a sám Cuarón se ujme scénáře, produkce a v zatím v neznámé míře také režie. Ano, příliš toho zatím není. Nám to ale v této sestavě ke spokojenosti dosud přeci jen stačí. Každý Cuarónův projekt, jichž bohužel není mnoho, vyhlížíme s obrovským nadšením. Novinka je zatím v plenkách a aktuálně hledá svůj televizní či internetový domov. Něco mi však říká, že tvůrci opravdu nebudou čekat dlouho.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace