Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drama kolem Temné věže


ikona
do_Od
Jak to teda nakonec bude s Temnou věží? 

Kdo ten letošní pokus o adaptaci Temné věže už viděl, mi dá jistě za pravdu, že takhle bídný výsledek si dílo Stephena Kinga rozhodně nezasloužilo. Čert vem obsazení, které s daným scénářem dělalo, co mohlo. Tady byl problém už na samotném začátku, když se studio rozhodlo vydat se cestou "vlastní" volné adaptace, která s předlohou takřka vůbec nesouvisela. Film nakonec nedával moc smysl a zklamal víceméně každého. O to zábavnější byly řeči tvůrců, kteří neustále tvrdili, jak je vše v pořádku, a jak se totálně dočkáme ještě doplňujícího seriálu, který přidá všechen potřebný kontext a bude super awesome. Inu, teď už je samozřejmě jasné, že to bude celé trochu jinak.

Po finančním propadáku je nyní logické, že filmová pokračování téměř jistě nebudou. To zároveň znamená, že by byla docela hloupost šít seriál na míru jednomu propadlému filmu. Znamená to tedy stopku pro seriál? Stephen King si to nemyslí. Podle něj se totiž stále chystané seriálové dobrodružství jednoduše bude distancovat od letošního krachu a mělo by jít dokonce o kompletní reboot. Vše ale nakonec bude ještě záležet na rozhodnutí studia Sony, pro které se luxusní knižní práva proměnila na dosti riziková, takže je dost dobře možné, že i tenhle projekt pošle na pár let k ledu. Zkrátka je to ještě otevřené, sny o obřím provázaném univerzu se ale rozplynuly zhruba stejně tak rychle, jako když si je někdo poprvé usmyslel.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace