Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mizerové fasují spin-off


ikona
Spooner
bad boysmizerové
Oblíbená akční dvojka na svůj filmový návrat stále čeká. Místo něho možná dostaneme seriálového bratříčka. 

Já se z toho už fakt picnu. Jestli existuje nějaké filmové pokračování, na které marně čekám v poslední dekádě jako na smilování, tak je to trojka Mizerů. První dva díly se totiž počítají mezi moje akční srdcovky a já bych klidně dal i svou ledvinu za to, abych mohl Willa Smithe a Martina Lawrence v jeho jediné dobré roli vidět ještě jednou. Jenže ne, filmové pokračování se neustále odkládá, režiséři odchází, scénář se přepisuje a premiéra se nedávno dokonce odložila na neurčito. A producenti místo toho, aby tuto dvojici konečně dali dohromady, přicházejí s nápady, z kterých zůstává rozum stát. Třeba s nečekaným, a ani ne moc žádaným, spin-offem.

 

Ano, Mizerové vyfasují seriálového bratříčka, v němž se objeví jedna stará známá. Chystaný seriál by se totiž měl věnovat postavě Sydney “Syd“ Burnett, agentce DEA v utajení, ale zejména ségře Marcuse, jež měla v druhém díle pletky s Mikem. Jo, byla to sympatická holka od rány a Gabrielle Union byla v této roli hodně fajn. Vážně si ovšem zaslouží svůj vlastní seriál? Tím si nejsem tak úplně jistý. Gabrielle Union se nicméně samozřejmě vrátí a s ní i například Jerry Bruckheimer na producentské pozici. Novinku si pak berou na starost producenti televizního hitu Černá listina, Brandon Margolis a Brandon Sonnier, tak uvidíme, co nakonec vymyslí. Já jenom doufám, že se z toho nevyklube jen další rutinní kriminálka s malinko drsnější hrdinkou a nebude se to jmenovat Bad Girls. Něco mi říká, že kdyby nám producenti raději už konečně naservírovali regulérní pokračování, všichni by byli mnohem šťastnější.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace