Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dům z karet se otřásá v základech


ikona
dum z karethouse of cardskevin spacey
Netflix ruší House of Cards. Konečně. Má to ale jiný důvod, než byste čekali. 

Update 31.10.2017: Netflix stopnul natáčení a produkci šesté řady, dokud se nevyřeší obvinění kolem Kevina Spaceyho. Zatím není jisté, jestli se vůbec seriál své závěrečné série dočká.

- - - 

Šok. Přesně tak se dá popsat rozhodnutí Netflixu o budoucnosti jednoho ze svých největších seriálových hitů House of cards. Následující, již 6. série bude také sérií poslední.

Načasování této novinky je však bezesporu hodně zajímavé. Konec seriálu byl ohlášen přesně den po té, kdy byla hlavní hvězda celého programu Kevin Spacey obviněna ze sexuálního obtěžování jiného herce, Anthonyho Rappa. Incident se měl odehrát v roce 1986. Spacey se za své chování už stihl omluvit, nicméně také dodal, že si zmíněný incident vůbec nepamatuje. Netflix tvrdí, že rozhodnutí ukončit svůj seriál padlo už před několika měsíci, ale oficiální potvrzení přišlo až teď, po Spaceyho obvinění. Podle Netflixu ovšem tohle obvinění nemá s ukončením seriálu nic společného. Slavný Hollywoodský herec je další celebritou a osobností z filmového průmyslu, která byla obviněna ze sexuálního obtěžování. Tím poslední byl producent Harvey Weinstein.

Politické drama House of Cards se začalo vysílat v roce 2013. Vypráví příběh manželů Underwoodových, kteří se nebojí ničeho a jsou schopni čehokoliv, jen aby dosáhli politické moci v Oválně pracovně Bílého domu. Kritiky velmi chválené drama plné intrik, sviňáren, manipulací a politické chamtivosti bylo nominováno celkem na 33 cen Emmy a dosáhlo na nespočet dalších ocenění. Spaceyho manželku v seriálu ztvárňuje Robin Wright Penn. Natáčení poslední série začalo začátkem tohoto měsíce, vysílat se pak bude během následujícího roku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace