Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se House of Cards spin-offu?


ikona
Spooner
house of cardsnetflix
Ostře sledovaný seriál se blíží ke konci. Netflix má ovšem se svým hitem ještě plány. 

Okolo politického hitu House of Cards je v posledních hodinách zatraceně rušno. Je to teprve pár dní, co byl Kevin Spacey nařčen ze sexuálního obtěžování tehdy 14letého herce Anthony Rappa, a produkce šesté série se doslova otřásá v základech. Nejdříve Netflix oznámil, že právě šestá řada bude pro Franka Underwooda tou poslední, aby pak natáčení kvůli probíhajícímu skandálu pozastavil úplně. Jenže i přesto se tamní kravaťáci nehodlají své dojné krávy jen tak vzdát a už obhlížejí možnosti, jak na tomto politickém písečku pokračovat i bez Kevina Spaceyho.

 

Ano, ve hře se ocitá možnost spin-offů, a to rovnou několika. Tvůrci momentálně přemýšlí nad nápady obdarovat seriály rovnou několik vedlejších postav. Svůj vlastní seriál by tak mohl vyfasovat například Frankův věrný sidekick Doug Stamper v podání Michaela Kellyho. Právě tento projekt má k realizaci zatím nejblíž, jelikož na jeho scénáři už pracuje jeden z producentů seriálu, Eric Roth. Producenti by se však ráda zaměřila také na novinářskou dvojici Tom Hammerschmidt a Janine Skorsky (Constance Zimmer z UnREAL) a další z případných seriálů by pak mohl pojednávat o Raymondu Tuskovi a jiných vlivných byznysmenech a mužů z Wall Street, kteří mají v americké politice velký vliv. Všechny projekty jsou ale v podstatě v plenkách a na Netflixu jen prověřují všechny možnosti a zda mají případné spin-offy vůbec cenu. No těžko říci, zda si zrovna tyto vedlejší charaktery zaslouží vlastní seriál a jestli má rozšíření tohoto seriálového světa vůbec smysl. Obzvláště, když samotnému Domku z karet už v páté sérii dost docházel dech a bez původního tvůrce Beaua Willimona seriál spíše přešlapuje na místě. Tak uvidíme, co u Netflixu nakonec vymyslí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace