Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Blair Witch vlastního seriálu?


ikona
blair witch
Tvůrci původního filmu zvažují přechod na televizní obrazovky. 

Rok 1999. Pamatujete si na něj? Celý svět se chystal na nové milénium. V kinech měla premiéru první epizoda Star Wars, na FOXu debutovaly Family Guy a Futurama a malý nezávislý snímek od neznámých režisérů a s amatérskými herci Projekt Blair Witch vydělal v kinech při rozpočtu 60 tisíc dolarů neuvěřitelných 250 milionů.

Historie celého projektu by dala klidně vzniknout dlouhému samostatnému článku, my však přicházíme s novinkou. Jen v rychlosti: Tři studenti se vydávají de lesů v Marylandu, aby zde natočili dokument o místní strašidelné legendě, známé jako Blair Witch. Celé je to natočené jako found footage technique, neboli technikou kterou se později inspirovali tvůrci snímků Paranormal aktivity nebo Cloverfield. Eduardo Sanchez nebo-li chlapík, který spolu s Danielem Myrrickem Blair Witch napsal a zrežíroval, se nedávno nechal slyšet, že by chtěl celou značku restartovat, a to ve formě seriálu. Reagoval tak tím na loňský neúspěšný pokus od Adama Wingarda, který potopili jak kritici, tak i diváci.

Sanchez se v jednom podcastu rozpovídal o tom, že další velkou věcí pro celou značku je televize. Také se vyjádřil ve smyslu, jak moc by bylo zajímavé celý projekt pojmout jako antologii, kdy každý díl by měl samostatný příběh. Více od něj ale slyšet nebylo, nic bližšího o příběhu nebo postavách, případně režisérech, které by chtěl pro projekt najmout. S Myrrickem prý ale mají spoustu nevyužitého materiálu z celé mytologie, kterou vymýšleli už tehdy při tvorbě prvního filmu. Celou značku však momentálně vlastní studio Lionsgate, takže bude jen a jen na nich, jak se značkou naloží. Co myslíte vy, je to dobrý nápad převést tuto hororovou sérii na televizní obrazovky?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace