Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

24 hodin fasují další spin-off


ikona
Spooner
24bauerfoxsutherland
Jeden z nejslavnějších seriálů nového tisíciletí se nejspíš opět vrátí. Ale zase bez Jacka Bauera. 

24 hodin. Seriál, který patří k mým nejoblíbenějším vůbec a patří i mezi nejzásadnější televizní kousky nového tisíciletí. Ale také seriál, jehož tvůrce bych chtěl v posledních měsících umlátit lopatou, nebo aspoň mučit ve stylu Jacka Bauera. Oni se totiž nemohli smířit s tím, že jim hlavní hvězda Kiefer Sutherland po deváté řadě utekla do konkurenčního Designated Survivor. Místo toho, aby nechali sérii klidně spát, ji začal prznit tím nejhorším možným způsobem. Letošní spin-off 24: Legacy s novým hrdinou Ericem Cartrem skončil kvalitativní a ratingovou katastrofou a všichni doufali, že bez Jacka už se tato značka resuscitovat nebude. Jenže producenti jsou jiného názoru, a tak nám hodlají nadělit další spin-off. A tím ty špatné zprávy teprve začínají.

 

Novinka totiž nebude našlapaným akčním thrillerem, v němž bude drsný hrdina bojovat proti teroristům. Bude se totiž jednat o právnické drama! Ano, čtete správně. Vážně se od záchrany Spojených států přesuneme k hektickému řešení případu během jediného dne. Příběh by měl totiž pojednávat o právničce, která odhalí rozsáhlé spiknutí a musí bojovat proti času, aby zachránila od trestu smrti nejspíš neprávem odsouzeného muže, jehož přitom před lety sama pomohla dostat za mříže. Jako chápu, že tahle značka chtěla oživit a scenáristé se museli vydat jiným směrem, ale tohle? Tomu se říká zoufalé ždímání peněz ze slavné značky za každou cenu, nad níž musí brečet snad všichni fandové Jacka Bauera. Tohle je totiž vážně zoufalost. Sakra, dohodněte se radši aspoň na kratší sezóně se Sutherlandem a dopřejte nám definitivní konec Bauerovy ságy. Na podobné zbytečnosti není do té doby zvědavý snad vůbec nikdo.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace