Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pán prstenů míří do televize

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

do_Od

Ok ok.... Dont wanna rain on your parade :D:+
22582
Ok ok.... Dont wanna rain on your parade *:D**:+*
do_Od
0 0
reagovat
TedGeorge
05.11.2017 09:07:25

Nabizim sazku, ze televizni LOTR pod Amazonem nevznikne...

Jsou to vsechno naprosty spekulace a vazne bych se hodne divil, kdyby z nich neco bylo :)

Nicmene spekulace to jsou samozrejme zabavne a erektivni.
__________________________________________________________________

Well, well, well. :D

link

Docela mě mrzí, že jsem se nevsadil.
22581
TedGeorge 05.11.2017 09:07:25 Nabizim sazku, ze televizni LOTR pod Amazonem nevznikne... Jsou to vsechno naprosty spekulace a vazne bych se hodne divil, kdyby z nich neco bylo :) Nicmene spekulace to jsou samozrejme zabavne a erektivni. __________________________________________________________________ Well, well, well. *:D* http://deadline.com/2017/11/amazon-the-lord-of-the-rings-tv-series-multi-season-commitment-1202207065/ Docela mě mrzí, že jsem se nevsadil.
0 0
reagovat
Všude nemusí být černoch, ale divit se, že se jeden objeví ve fantasy sci-fi, kde už před ním bylo černochů několik, to je totální blbost. A s tou politickou korektností běžte k šípku, stačí si najít si články o whitewashingu. Tohle funguje i obráceně a doteď to nikomu nevadilo.
22560
Všude nemusí být černoch, ale divit se, že se jeden objeví ve fantasy sci-fi, kde už před ním bylo černochů několik, to je totální blbost. A s tou politickou korektností běžte k šípku, stačí si najít si články o [link="https://en.wikipedia.org/wiki/Whitewashing_in_film"]whitewashingu[/link]. Tohle funguje i obráceně a doteď to nikomu nevadilo.
0 0
reagovat
Ne, pod to se podepíše jenom debil, co má potřebu do světa vykřikovat politická korektnost. ;)
22558
Ne, pod to se podepíše jenom debil, co má potřebu do světa vykřikovat politická korektnost. *;)*
0 0
reagovat

Mordieth

"A ten strach je naprosto oprávněný. Stačí se podívat, co se teď děje v hollywoodu. Všude i v historických filmech, kam se absolutně nehodí, musí být černoch a to působí jak pěst na oko a svět pána prstenů je koncipován tak, že se tam černoši prostě nehodí. Nebo co teď ta aféra se sexuálním obtěžováním. Stačí nepodložené nařčení a už zaříznou jeden z nejlepších seriálů současnosti. Už je to jak hon na čarodějnice, kdy pouhé udání je důkazem vinny. Pak stačí jeden vypatlanec, který napíše na fórum, proč tam nejsou žádný černoši (jako ten, co si stěžoval, že v Kingdom come odehrávající se za husitských v Čechách, nejsou žádní černoši) a studio se rozklepe strachy a obsadí je tam. Nebo se bude kritice snažit předejít a obsadí je rovnou. To naprosto zničí skvělé dílo, protože pokaždé, když se objeví na scéně, tak každému s trochou rozumu vytane na mysli, že tam nepatří a je to prostě špatně!"

Pod tohle se musí každý podepsat.:+:+:+ A pokud jde o ty Stormtroopery, tak v dalších epizodách už to z velké části klony nejspíš nebyly. Ale to, že v sedmém díle jeden černý přešel na druhou stranu, tak to že byl černej, to žádná náhoda rozhodně nebyla. Víme to všichni.;)
22557
"A ten strach je naprosto oprávněný. Stačí se podívat, co se teď děje v hollywoodu. Všude i v historických filmech, kam se absolutně nehodí, musí být černoch a to působí jak pěst na oko a svět pána prstenů je koncipován tak, že se tam černoši prostě nehodí. Nebo co teď ta aféra se sexuálním obtěžováním. Stačí nepodložené nařčení a už zaříznou jeden z nejlepších seriálů současnosti. Už je to jak hon na čarodějnice, kdy pouhé udání je důkazem vinny. Pak stačí jeden vypatlanec, který napíše na fórum, proč tam nejsou žádný černoši (jako ten, co si stěžoval, že v Kingdom come odehrávající se za husitských v Čechách, nejsou žádní černoši) a studio se rozklepe strachy a obsadí je tam. Nebo se bude kritice snažit předejít a obsadí je rovnou. To naprosto zničí skvělé dílo, protože pokaždé, když se objeví na scéně, tak každému s trochou rozumu vytane na mysli, že tam nepatří a je to prostě špatně!" Pod tohle se musí každý podepsat.*:+**:+**:+* A pokud jde o ty Stormtroopery, tak v dalších epizodách už to z velké části klony nejspíš nebyly. Ale to, že v sedmém díle jeden černý přešel na druhou stranu, tak to že byl černej, to žádná náhoda rozhodně nebyla. Víme to všichni.*;)*
Mordieth
0 0
reagovat

Mordieth

Musím přidat na stranu rozumných a dobře informovaných lidí a přidat se k vlně kritiky na tvojí hlavu.
1. Clonetroopeři a Stormtroopeři jsou dvě rozdílné složky armády císaře. Clonetroopeři byli stvořeni na jeho příkaz jako Republiková armáda. Po tom co přišel Order 66 a přetvoření na Impérium císař ničil vše, co mohlo připomínat bývalou Republiku. V ep. IV zrušil senát a tím zničil poslední pozůstatky Republiky. Už jen v tom je logika. Chce vše trvale odstranit, ale bude dál používat Republikovou armádu? Navíc pokud se nepletu, tak Kamino bylo Impériem zničeno (obsazeno a zničené továrny) kvůli tomu, že klonovači úmyslně narušovali vývoj klonů pro nové Impérium. Takže to, že jsi omezenej jen filmy hraje proti tobě a tím pádem tady opravdu nemáš právo argumentovat, ale jen pokorně poslouchat a nechat si vysvětlit jak se věci mají.

2. Černý Legolas nebo Gandalf by asi urazil každého. Ale pokud tam bude černoch jako dezertér z řad Haradských tak budu úplně v klidu. Navíc Středozem je asi tak 1/15 z celkového světa ve kterém se Pán prstenů odehrává. Neměl bych ani problém s rozšířením mytologie jako třeba změna barvy kůže lidí, co byli až moc pod vlivem Morgotha případně jeho sluhy Saurona. Možností jak je tam naroubovat je spousta a pokud se to udělá s respektem tak nemám problém ani s celou černou armádou.
22550
Musím přidat na stranu rozumných a dobře informovaných lidí a přidat se k vlně kritiky na tvojí hlavu. 1. Clonetroopeři a Stormtroopeři jsou dvě rozdílné složky armády císaře. Clonetroopeři byli stvořeni na jeho příkaz jako Republiková armáda. Po tom co přišel Order 66 a přetvoření na Impérium císař ničil vše, co mohlo připomínat bývalou Republiku. V ep. IV zrušil senát a tím zničil poslední pozůstatky Republiky. Už jen v tom je logika. Chce vše trvale odstranit, ale bude dál používat Republikovou armádu? Navíc pokud se nepletu, tak Kamino bylo Impériem zničeno (obsazeno a zničené továrny) kvůli tomu, že klonovači úmyslně narušovali vývoj klonů pro nové Impérium. Takže to, že jsi omezenej jen filmy hraje proti tobě a tím pádem tady opravdu nemáš právo argumentovat, ale jen pokorně poslouchat a nechat si vysvětlit jak se věci mají. 2. Černý Legolas nebo Gandalf by asi urazil každého. Ale pokud tam bude černoch jako dezertér z řad Haradských tak budu úplně v klidu. Navíc Středozem je asi tak 1/15 z celkového světa ve kterém se Pán prstenů odehrává. Neměl bych ani problém s rozšířením mytologie jako třeba změna barvy kůže lidí, co byli až moc pod vlivem Morgotha případně jeho sluhy Saurona. Možností jak je tam naroubovat je spousta a pokud se to udělá s respektem tak nemám problém ani s celou černou armádou.
Mordieth
0 0
reagovat
Mne to uz pripada z jeho strany ako mensi troling. :) Mam problem uverit, ze by bol niekto az tak zabedneny, ze by za smerodajne povazoval iba informacie z filmov vytrhnute zo sirsieho kontextu, nakolko kanon netvoria len filmy. A clonetrooperi a stormtrooperi skutocne nie je to iste, to bolo jasne uz Lucasovi, ked to vymyslal. ;)Aj preto moze byt stormtropper pokojne cernoch, aziat a podobne.

A este k tomu blackwashingu - a nie je to proste tak, ze chcu obcas obsadit popularneho respektive kvalitneho herca, bez toho, aby sa museli obmedzovat jeho farbou pleti? A ked uz padli bohovia Egypta, ti su podla mna skor ukazkou whitewashingu - staci sa pozriet kolki bieli herci tam hrali Egyptanov. :))
22548
Mne to uz pripada z jeho strany ako mensi troling. *:)* Mam problem uverit, ze by bol niekto az tak zabedneny, ze by za smerodajne povazoval iba informacie z filmov vytrhnute zo sirsieho kontextu, nakolko kanon netvoria len filmy. A clonetrooperi a stormtrooperi skutocne nie je to iste, to bolo jasne uz Lucasovi, ked to vymyslal. *;)*Aj preto moze byt stormtropper pokojne cernoch, aziat a podobne. A este k tomu blackwashingu - a nie je to proste tak, ze chcu obcas obsadit popularneho respektive kvalitneho herca, bez toho, aby sa museli obmedzovat jeho farbou pleti? A ked uz padli bohovia Egypta, ti su podla mna skor ukazkou whitewashingu - staci sa pozriet kolki bieli herci tam hrali Egyptanov. *:))*
0 0
reagovat

Mordieth

Treba pochopiť rozdiel medzi klonovým vojakom - Clonetrooperom a klasickým vojakom Stormtrooperom, veď majú aj odlišnú výstroj a tvar helmy.

Druhá epizóda nieje celá o vzniku Stromtrooperov to je veľký omyl. Stormtrooper tam nebol ani jeden ;):)) Stormtrooperov prvý krát uvidíš až v New Hope. Druhá epizóda je o vzniku klonovej armády.
22547
Treba pochopiť rozdiel medzi klonovým vojakom - Clonetrooperom a klasickým vojakom Stormtrooperom, veď majú aj odlišnú výstroj a tvar helmy. Druhá epizóda nieje celá o vzniku Stromtrooperov to je veľký omyl. Stormtrooper tam nebol ani jeden *;)**:))* Stormtrooperov prvý krát uvidíš až v New Hope. Druhá epizóda je o vzniku klonovej armády.
Mordieth
0 0
reagovat

Mordieth

Nemáš pravdu. V druhé a třetí epizodě jsou Clonetroopeři, v původní trilogii Stormtroopeři. Pošli mi video, kde se v původní trilogii mluví o Clonetrooperech. Nebo naopak, kde se v prvních třech dílech mluví o Stormtrooprech. Cokoliv, co podpoří tvou teorii.

Pokud smeteš jakýkoliv argument, který předložím, jako nesmysl(výška, oficiální kanál SW, ovlivnění mysli, další argumenty zde diskutujících) a trváš na logice - v druhé epizodě Republika používala klony, takže i Impérium v dílech 4-6 je muselo používat, ačkoliv nemáš ani jeden důkaz, tak ano, nemáme se o čem bavit. A ne proto, že tomu skutečně věříš, ale ty si jednoduše nemůžeš dovolit připustit, že to co říkáš je totální nesmysl a furt budeš plácat a vykrucovat se, protože se tím rozpadne celá ta tvoje "blackwashing" teorie... krapet smutné.

PS: Když nevěříš mně, zkus zbytek internetu.
22543
Nemáš pravdu. V druhé a třetí epizodě jsou Clonetroopeři, v původní trilogii Stormtroopeři. Pošli mi video, kde se v původní trilogii mluví o Clonetrooperech. Nebo naopak, kde se v prvních třech dílech mluví o Stormtrooprech. Cokoliv, co podpoří tvou teorii. Pokud smeteš jakýkoliv argument, který předložím, jako nesmysl(výška, oficiální kanál SW, ovlivnění mysli, další argumenty zde diskutujících) a trváš na logice - v druhé epizodě Republika používala klony, takže i Impérium v dílech 4-6 je muselo používat, ačkoliv nemáš ani jeden důkaz, tak ano, nemáme se o čem bavit. A ne proto, že tomu skutečně věříš, ale ty si jednoduše nemůžeš dovolit připustit, že to co říkáš je totální nesmysl a furt budeš plácat a vykrucovat se, protože se tím rozpadne celá ta tvoje "blackwashing" teorie... krapet smutné. PS: [link="http://lmgtfy.com/?q=did+the+empire+use+clones"]Když nevěříš mně, zkus zbytek internetu.[/link]
Mordieth
0 0
reagovat

Mordieth

Mordiethe-tvé texty jsou naprosto dokonalou ukázkou ignorance.Příště než se začneš ohánět výrazy jako blackwashing tak si aspon zjisti skutečná fakta.

22540
Mordiethe-tvé texty jsou naprosto dokonalou ukázkou ignorance.Příště než se začneš ohánět výrazy jako blackwashing tak si aspon zjisti skutečná fakta.
Mordieth
0 0
reagovat

M.a.t.t.

Myslím, že i v Clone Wars bylo někde zmíněno, že klony trpí nějakou genetickou vadou, a budou muset být časem nahrazeni něčím jiným. A to je dávno před tím, než se o sedmičce začalo vůbec uvažovat.

proust.d
Oni je nezrušili až teď při natáčení sedmičky. Naopak, tam je vymyšlen nový model, kde místo klasického rekrutování, jsou násilím unášeni už jako děti a vychováváni pro budoucí vojenský život. Finn jednoduše není dobrovolníkem, jako byli klasičtí stormtroopeři.
22539
Myslím, že i v Clone Wars bylo někde zmíněno, že klony trpí nějakou genetickou vadou, a budou muset být časem nahrazeni něčím jiným. A to je dávno před tím, než se o sedmičce začalo vůbec uvažovat. [b]proust.d[/b] Oni je nezrušili až teď při natáčení sedmičky. Naopak, tam je vymyšlen nový model, kde místo klasického rekrutování, jsou násilím unášeni už jako děti a vychováváni pro budoucí vojenský život. Finn jednoduše není dobrovolníkem, jako byli klasičtí stormtroopeři.
M.a.t.t.
0 0
reagovat

Proč zrušili klonové vojáky vysvětlení!!!

Proboha oni je nezrušili, protože tam potřebovali černocha. Oni je zrušili, protože tam potřebovali dosadit chlápka, který bude pochybovat, prostě kvůli příběhu. I kdyby byl Finn běloch, tak stejně tak zruší klony. Někteří tady jsou tím blackwashingem fakt umanutí, ale na opačnou stranu. NE ZA VŠECHNO MŮŽE VLNA KOREKTNOSTI!!!!!
22538
Proboha oni je nezrušili, protože tam potřebovali černocha. Oni je zrušili, protože tam potřebovali dosadit chlápka, který bude pochybovat, prostě kvůli příběhu. I kdyby byl Finn běloch, tak stejně tak zruší klony. Někteří tady jsou tím blackwashingem fakt umanutí, ale na opačnou stranu. NE ZA VŠECHNO MŮŽE VLNA KOREKTNOSTI!!!!!
Proč zrušili klonové vojáky vysvětlení!!!
0 0
reagovat

Mordieth

No neviem, ja som doteraz žil v tom že stormtrooperi sú klasickí vojaci, vychovávaní a cvičení Impériom na boj. Ako tu už bolo poznamenané, majú rozdielnu výšku. Zatiaľ čo klony sú všetci rovnako vysokí. Ak sa nad tým zamyslíš tak v ep. 4 - 6 nepadlo o klonoch ani slovo pretože v tej dobe už neexistovali. Klonové vojny spomína len Obi Van v ep. 4 a hovorí pritom o dávnej minulosti. Aspoň ja som to tak doteraz bral. Proste so zánikom republiky prišiel aj koniec klonov.
22537
No neviem, ja som doteraz žil v tom že stormtrooperi sú klasickí vojaci, vychovávaní a cvičení Impériom na boj. Ako tu už bolo poznamenané, majú rozdielnu výšku. Zatiaľ čo klony sú všetci rovnako vysokí. Ak sa nad tým zamyslíš tak v ep. 4 - 6 nepadlo o klonoch ani slovo pretože v tej dobe už neexistovali. Klonové vojny spomína len Obi Van v ep. 4 a hovorí pritom o dávnej minulosti. Aspoň ja som to tak doteraz bral. Proste so zánikom republiky prišiel aj koniec klonov.
Mordieth
0 0
reagovat
S argumentom ohladom Star Wars Rebels nepochodite, to je zalezitost poslednych rokoch, cize da rozum, ze to bolo upravene pre potreby pribehu ;):D

Bavit sa s niekym, kto sa v tom neorientuje a nerespektuje ani oficialne zdroje, je tazke :)
22536
S argumentom ohladom Star Wars Rebels nepochodite, to je zalezitost poslednych rokoch, cize da rozum, ze to bolo upravene pre potreby pribehu *;)**:D* Bavit sa s niekym, kto sa v tom neorientuje a nerespektuje ani oficialne zdroje, je tazke *:)*
0 0
reagovat

Mordieth

Pokud tedy nevěříš na wiki, tak tady je odpověď od chlápka, co má tohle všechno pod palcem a rozhoduje, co ve světě SW platí a co ne. Nebo jak píše Hairy_Ass, v Rebels jsou vidět výcviková centra Stormtrooperů a dokonce i ty klony, které se objevily ve filmech(jsou z nich staří pupkáči, ale ohánět se furt umí).

A teď můj epický argument, koukni se na obrázky z epizod 4-6, kde je více Stormtrooperů pohromadě, jaktože nejsou všichni stejné výšky, když se jedná o klony?
Třeba tu
nebo tady.

Já ti dávám odkazy a zdroje, tvoje argumentace zatím spočívá v "nikdo ve filmech neřekl, že to nejsou klony". Celkem smutné.

Další blábol ohledně Obi-Wana, uživatelé síly ovlivnili mysl jiných v sérii několikrát (Obi-Wan v druhém díle v klubu, Luke v šestém u Jabby), dokonce v sedmém díle použila Rey na lidského Stormtroopera ovlivnění mysli. Další argument totálně mimo, už se to začíná opakovat.

Nezlob se, ale o tomhle fakt víš velké kulové.
22535
Pokud tedy nevěříš na wiki, tak [link="https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=J_6zOjTrI5w#t=176"]tady[/link] je odpověď od chlápka, co má tohle všechno pod palcem a rozhoduje, co ve světě SW platí a co ne. Nebo jak píše Hairy_Ass, v Rebels jsou vidět výcviková centra Stormtrooperů a dokonce i ty klony, které se objevily ve filmech(jsou z nich staří pupkáči, ale ohánět se furt umí). A teď můj epický argument, koukni se na obrázky z epizod 4-6, kde je více Stormtrooperů pohromadě, jaktože nejsou všichni stejné výšky, když se jedná o klony? [link="https://i.pinimg.com/originals/09/af/3d/09af3d7cfbd4ca237a737f7bf6bd27a7.jpg"]Třeba tu[/link] [link="https://vignette3.wikia.nocookie.net/starwars/images/7/7d/SquadEscortingLeia.png/revision/latest?cb=20130225073316"]nebo tady[/link]. Já ti dávám odkazy a zdroje, tvoje argumentace zatím spočívá v "nikdo ve filmech neřekl, že to nejsou klony". Celkem smutné. Další blábol ohledně Obi-Wana, uživatelé síly ovlivnili mysl jiných v sérii několikrát (Obi-Wan v druhém díle v klubu, Luke v šestém u Jabby), dokonce v sedmém díle použila Rey na lidského Stormtroopera ovlivnění mysli. Další argument totálně mimo, už se to začíná opakovat. Nezlob se, ale o tomhle fakt víš velké kulové.
Mordieth
0 0
reagovat

Mordieth

Hele, tak když nevěříš wookipedii, tak v seriálu SW Rebels, který je kanonický, je taky řečeno, že byli kloni nahrazení normálními lidmi. A to ještě před dokončením první Hvězdy smrti...
22534
Hele, tak když nevěříš wookipedii, tak v seriálu SW Rebels, který je kanonický, je taky řečeno, že byli kloni nahrazení normálními lidmi. A to ještě před dokončením první Hvězdy smrti...
Mordieth
0 0
reagovat
Nabizim sazku, ze televizni LOTR pod Amazonem nevznikne... ;)

Jsou to vsechno naprosty spekulace a vazne bych se hodne divil, kdyby z nich neco bylo :)

Nicmene spekulace to jsou samozrejme zabavne a erektivni.
22533
Nabizim sazku, ze televizni LOTR pod Amazonem nevznikne... *;)* Jsou to vsechno naprosty spekulace a vazne bych se hodne divil, kdyby z nich neco bylo :) Nicmene spekulace to jsou samozrejme zabavne a erektivni.
0 0
reagovat

Mordieth

"do světa Pána prstenů se nehodí" mám pocit, že jsi doargumentoval.

Já je tam nechci, protože se sám osobně nedokážu přenést přes barvu kůže, což že mě dělá rasistu, aniž bych si to přiznával =/= neměli by tam hrát žádní černoši.

Jinak s těmi SW taky pěkně plácáš. Můžu ti odpřísahnout, že historicky hráli běloši podstatně víc postav jiné barvy kůže než jak to popisovaly předlohy či historie, než kolik černochů a asiatů hrálo postavy bílé původně bílé barvy kůže. Ale na to si za ty roky určitě nenadával, viď?
22532
"do světa Pána prstenů se nehodí" mám pocit, že jsi doargumentoval. Já je tam nechci, protože se sám osobně nedokážu přenést přes barvu kůže, což že mě dělá rasistu, aniž bych si to přiznával =/= neměli by tam hrát žádní černoši. Jinak s těmi SW taky pěkně plácáš. Můžu ti odpřísahnout, že historicky hráli běloši podstatně víc postav jiné barvy kůže než jak to popisovaly předlohy či historie, než kolik černochů a asiatů hrálo postavy bílé původně bílé barvy kůže. Ale na to si za ty roky určitě nenadával, viď?
Mordieth
0 0
reagovat
A ještě než půjdu spát, tak něco k tématu:

"I hear Amazon, Netflix and HBO had been approached about the project, which comes with an upfront rights payment said to be in the $200 – $250 million range. That is just for the rights, before any costs for development, talent and production. It is a payment that has to be made sight unseen as there is no concept, and there are no creative auspices attached to the possible series. (I hear the pitch at HBO involved producer Jane Tranter whose company is partially owned by HBO and Sky but the general package has no talent attached.) On top of that, the budget for a fantasy series of that magnitude is likely to be $100-$150 million a season." link

Podle článku práva ani nezahrnujou všechny postavy. Tohle je šílený. :D
22529
A ještě než půjdu spát, tak něco k tématu: "I hear Amazon, Netflix and HBO had been approached about the project, which comes with an upfront rights payment said to be in the $200 – $250 million range. That is just for the rights, before any costs for development, talent and production. It is a payment that has to be made sight unseen as there is no concept, and there are no creative auspices attached to the possible series. (I hear the pitch at HBO involved producer Jane Tranter whose company is partially owned by HBO and Sky but the general package has no talent attached.) On top of that, the budget for a fantasy series of that magnitude is likely to be $100-$150 million a season." link Podle článku práva ani nezahrnujou všechny postavy. Tohle je šílený. *:D*
0 0
reagovat

Mordieth

A co ti k tomu mám ještě napsat? Argumenty máš pode mnou.

"Současný blackwashing" — what?! Garantuju ti, že na každýho jednoho Elbu v roli Heimdalla nebo Pistolníka máš deset Mackenzie Davis hrajících korejku. Krom toho, nemělo by se to v případě Jango Fetta teda jmenovat latinwashing?

Skutečnost, že stormtroopeři nebyli klony, je všeobecně známá. Jediná zmínka o klonech v původní trilogii je snad jenom v epizodě IV, kde Obi-Wan mluví o Klonových válkách, ovšem bez širšího kontextu.

A v neposlední řadě nechápu, v čem spočívá ta úprava příběhu. Nebo by se snad děj v něčem lišil, kdyby Landa nebo Finna hráli bílí herci?
22528
A co ti k tomu mám ještě napsat? Argumenty máš pode mnou. "Současný blackwashing" — what?! Garantuju ti, že na každýho jednoho Elbu v roli Heimdalla nebo Pistolníka máš deset Mackenzie Davis hrajících korejku. Krom toho, nemělo by se to v případě Jango Fetta teda jmenovat latinwashing? Skutečnost, že stormtroopeři nebyli klony, je všeobecně známá. Jediná zmínka o klonech v původní trilogii je snad jenom v epizodě IV, kde Obi-Wan mluví o Klonových válkách, ovšem bez širšího kontextu. A v neposlední řadě nechápu, v čem spočívá ta úprava příběhu. Nebo by se snad děj v něčem lišil, kdyby Landa nebo Finna hráli bílí herci?
Mordieth
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se