Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pán prstenů míří do televize

příspěvky 21 - 33 Napsat příspěvek

Mordieth

Vše, co jsi o SW řekl, je špatně. Wookieepedia je spolehlivý zdroj informací čerpající z canon materiálu. Pokud máš jiný, klidně ho udej, zatím jsi ale nic takového neudělal, já ano.

Celá tvoje argumentace nedává smysl. Když vemu lidské hlavní a vedlejší postavy sedmých SW, tak mi vyjde jeden černoch na šest bělochů(Rey, Finn, Poe Dameron, Han, Leia, Kylo Ren, Hux). A ty tu mluvíš, jak kdyby tam bylo těch černochů deset na jednoho bělocha.

V tomhle Čechy prostě nechápu, článek o potenciálním LOTR seriálu a první reakce se týkají strachu, aby tam náhodou nebyl černoch. Solidní WTF, Okamura si musí mnout ruce jak si vás ochočil.
22527
Vše, co jsi o SW řekl, je špatně. Wookieepedia je spolehlivý zdroj informací čerpající z canon materiálu. Pokud máš jiný, klidně ho udej, zatím jsi ale nic takového neudělal, já ano. Celá tvoje argumentace nedává smysl. Když vemu lidské hlavní a vedlejší postavy sedmých SW, tak mi vyjde jeden černoch na šest bělochů(Rey, Finn, Poe Dameron, Han, Leia, Kylo Ren, Hux). A ty tu mluvíš, jak kdyby tam bylo těch černochů deset na jednoho bělocha. V tomhle Čechy prostě nechápu, článek o potenciálním LOTR seriálu a první reakce se týkají strachu, aby tam náhodou nebyl černoch. Solidní WTF, Okamura si musí mnout ruce jak si vás ochočil.
Mordieth
0 0
reagovat

Mordieth.

Promiň, ale jseš těžce mimo.
22525
Promiň, ale jseš těžce mimo.
Mordieth.
0 0
reagovat

Omlouvám se za off-topic

Opravdu nechápu, proč se diskuze o LOTR seriálu stáčí tímhle směrem, ale když si někdo vymýšlí, tak mi prostě nedá.

Impérium klony používalo během prvních let svého vzniku, kdy se přetvořilo z Republiky do Impéria. Byla to totiž jaksi jedná armáda, kterou v té době měli. S jejich výrobou už ale přestalo a během několika let klony odstavili a plně nahradilo normálními lidmi. Vyřazení clone-troopeři sloužili jako instruktoři dokud neumřeli(zrychlený růst). Zdroj zde.

Herec, který hrál klony, je Novozélanďan, žádný Hispánec.
22524
Opravdu nechápu, proč se diskuze o LOTR seriálu stáčí tímhle směrem, ale když si někdo vymýšlí, tak mi prostě nedá. Impérium klony používalo během prvních let svého vzniku, kdy se přetvořilo z Republiky do Impéria. Byla to totiž jaksi jedná armáda, kterou v té době měli. S jejich výrobou už ale přestalo a během několika let klony odstavili a plně nahradilo normálními lidmi. Vyřazení clone-troopeři sloužili jako instruktoři dokud neumřeli(zrychlený růst). Zdroj [link="http://starwars.wikia.com/wiki/Stormtrooper"]zde[/link]. Herec, který hrál klony, je Novozélanďan, žádný Hispánec.
Omlouvám se za off-topic
0 0
reagovat
S černochmi alebo aziatmi v Stredozemi problém nemám, len ich treba správne obsadiť. Určite nie je rozumné obsadiť černocha do role hobita alebo rohanského jazdca. Veď to musí byť jasné každému, to je ako keby niekto natáčal film o eskimákoch a trepne tam do role eskimáka černocha, veď je to nezmysel :D
22523
S černochmi alebo aziatmi v Stredozemi problém nemám, len ich treba správne obsadiť. Určite nie je rozumné obsadiť černocha do role hobita alebo rohanského jazdca. Veď to musí byť jasné každému, to je ako keby niekto natáčal film o eskimákoch a trepne tam do role eskimáka černocha, veď je to nezmysel *:D*
0 0
reagovat

Mordieth

Tak tohle je solidní snůška hovadin.

Epizoda VIII ještě v kinech není. Impérium klony přestalo používat téměř ihned po vzniku, v původní trilogii jsou jenom normální rekrutovaní lidé. A i tam jaksi byl Lando Calrissian, který moc árijsky nevypadá.
22521
Tak tohle je solidní snůška hovadin. Epizoda VIII ještě v kinech není. Impérium klony přestalo používat téměř ihned po vzniku, v původní trilogii jsou jenom normální rekrutovaní lidé. A i tam jaksi byl Lando Calrissian, který moc árijsky nevypadá.
Mordieth
0 0
reagovat

Hairy_Ass

Přesně tak.
22519
Přesně tak.
Hairy_Ass
0 0
reagovat
Tak černé postavy tam samozřejmě klidně být můžou, ale ať tam jsou naroubovany v souladu s lore. Tj. žádní černí elfové (snad by se daly přimhouřit oči u Temných elfů, ale vzhledem k tomu, že jedním z nich je i Legolas, tak asi i to neklapne :D), hobiti a trpaslíci (ovšem ani v knihách nejsou popsáni zástupci všech trpasličích rodů, takže i tady se možnostem teoreticky meze nekladou). Dokonce i tu a tam mezi Gondorskými by mohli být černoši (vzhledem k tomu, že Gondor poměrně dlouho ovládal celkem velké území na jihu), ale u Rohirů by to asi působilo divně. Takže abych se vrátil k původní tezi, proč ne, ale ať je to v souladu s lore.

Jinak Malaz podle mě je podobně nezfilmovatelné, jako je Silmarillion, možná o fous míň...
22516
Tak černé postavy tam samozřejmě klidně být můžou, ale ať tam jsou naroubovany v souladu s lore. Tj. žádní černí elfové (snad by se daly přimhouřit oči u Temných elfů, ale vzhledem k tomu, že jedním z nich je i Legolas, tak asi i to neklapne *:D*), hobiti a trpaslíci (ovšem ani v knihách nejsou popsáni zástupci všech trpasličích rodů, takže i tady se možnostem teoreticky meze nekladou). Dokonce i tu a tam mezi Gondorskými by mohli být černoši (vzhledem k tomu, že Gondor poměrně dlouho ovládal celkem velké území na jihu), ale u Rohirů by to asi působilo divně. Takže abych se vrátil k původní tezi, proč ne, ale ať je to v souladu s lore. Jinak Malaz podle mě je podobně nezfilmovatelné, jako je Silmarillion, možná o fous míň...
0 0
reagovat
Malaz nechat na pokoji, jeho zmrvení bych asi nerozdýchal. :D
22515
Malaz nechat na pokoji, jeho zmrvení bych asi nerozdýchal. :D
0 0
reagovat

DarkSith

:+

Mordieth
Hele, já tě chápu, nebo teda fakt se snažím tě chápat, nechtít černý elfy, hobity nebo trpaslíky - tomu rozumím. Stejně tak bych ještě ignoroval narážky na sexuální orientaci postav (ačkoliv třeba u elfů bych se tomu vůbec nedivil, vlastně ani u trpaslíků nebo kohokoliv jiného, nicméně fajn - někdo je v tomhle ohledu pozadu, nesoudim). Ale vzhledem k tomu, že černoši v tom světě fakt existovali a nejspíš jich nebylo málo, tak vážně nerozumím tomu, proč by se v seriálu nemohla objevit jedna, dvě, nebo třeba deset černých postav. A stejně tak by mi bylo naprosto ukradený, kdyby šlo o komparz, vedlejší postavy, nebo protagonistu.

Snad záleží na samotném herci, jak je mi sympatický a jak umí hrát, a taky na příběhu, který tohle má podpořit. Jestli vznikne seriál o černém válečníkovi z Jihu, který se odmítl přidat k Sauronovi a vyrazil místo toho někam sabotovat skřety, budu s tím naprosto v klidu.
22514
*:+* [b]Mordieth[/b] Hele, já tě chápu, nebo teda fakt se snažím tě chápat, nechtít černý elfy, hobity nebo trpaslíky - tomu rozumím. Stejně tak bych ještě ignoroval narážky na sexuální orientaci postav (ačkoliv třeba u elfů bych se tomu vůbec nedivil, vlastně ani u trpaslíků nebo kohokoliv jiného, nicméně fajn - někdo je v tomhle ohledu pozadu, nesoudim). Ale vzhledem k tomu, že černoši v tom světě fakt existovali a nejspíš jich nebylo málo, tak vážně nerozumím tomu, proč by se v seriálu nemohla objevit jedna, dvě, nebo třeba deset černých postav. A stejně tak by mi bylo naprosto ukradený, kdyby šlo o komparz, vedlejší postavy, nebo protagonistu. Snad záleží na samotném herci, jak je mi sympatický a jak umí hrát, a taky na příběhu, který tohle má podpořit. Jestli vznikne seriál o černém válečníkovi z Jihu, který se odmítl přidat k Sauronovi a vyrazil místo toho někam sabotovat skřety, budu s tím naprosto v klidu.
DarkSith
0 0
reagovat

do_Od

Černý lidi ve Středozemi žili. ;) Jenom jich asi nežilo moc na sever od ústí Anduiny, podobně, jako jich moc nežilo ve středověký Evropě (inb4 v žádným případě neříkám, že bys tu na žádnýho nenarazil). Nicméně, jedna věc je vyhnout se whitewashingu, a druhá je úplně ignorovat logickej demografickej vývoj. Holt to Tolkien takhle nešťastně napsal.

Mimochodem, černých hlavních postav ani ve Hře o trůny moc nemáme, což? Peace.

K samotnýmu článku — abych opět paráfrázoval Jeffa Goldbluma — tohle je ten nejblbější nápad v truchlivé historii blbých nápadů. Proč se radši nerozhodnou ku*vit Pottera nebo nekoupí ten Malaz. Za tohle je lidi doufám sežerou.
22513
Černý lidi ve Středozemi žili. *;)* Jenom jich asi nežilo moc na sever od ústí Anduiny, podobně, jako jich moc nežilo ve středověký Evropě (inb4 v žádným případě neříkám, že bys tu na žádnýho nenarazil). Nicméně, jedna věc je vyhnout se whitewashingu, a druhá je úplně ignorovat logickej demografickej vývoj. Holt to Tolkien takhle nešťastně napsal. Mimochodem, černých hlavních postav ani ve Hře o trůny moc nemáme, což? [link="https://www.youtube.com/watch?v=YUUhDoCx8zc"]Peace[/link]. K samotnýmu článku — abych opět paráfrázoval Jeffa Goldbluma — tohle je ten nejblbější nápad v truchlivé historii blbých nápadů. Proč se radši nerozhodnou ku*vit Pottera nebo nekoupí ten Malaz. Za tohle je lidi doufám sežerou.
do_Od
0 0
reagovat

do_Od

Protože ten svět je inspirovaný mytologií starodávné Evropy kde nikdo takový v té době nežil. Ve skutečnosti tam tmavší lidé se slony odněkud z daleka jsou jen kopou za Saurona a temnou stranu. No a černochy tam máš vlastně taky. Takže je všechno v pořádku a každý může být spokojený.
Nejlepší by bylo kdyby se to odehrávalo až po událostech Pána prstenů a hlavním hrdinou by mohl být potomek Aragorna a Arwen. ;)

22511
Protože ten svět je inspirovaný mytologií starodávné Evropy kde nikdo takový v té době nežil. Ve skutečnosti tam [link="https://www.youtube.com/watch?v=q1uhAz9_v9A"]tmavší lidé[/link] se slony odněkud z daleka jsou jen kopou za Saurona a temnou stranu. No a [link="https://www.youtube.com/watch?v=tgXPRxmHk6Q"]černochy[/link] tam máš vlastně taky. Takže je všechno v pořádku a každý může být spokojený. Nejlepší by bylo kdyby se to odehrávalo až po událostech Pána prstenů a hlavním hrdinou by mohl být potomek Aragorna a Arwen. *;)*
do_Od
0 0
reagovat
Vysvětli mi, mytologicky, proč by ve Středozemi nemohli žít černí lidé.

Btw. jedno z témat Společenstva je zanechání vzájemných antipatií mezi jednotlivými rasami a spojení se dohromady v zájmu vyššího dobra.

Fakt nikdy nepoberu, co je na tom, že je někdo černý, žlutý, nebo růžový. A už vůbec to nepochopim ve fantasy žánru. :-
22510
Vysvětli mi, mytologicky, proč by ve Středozemi nemohli žít černí lidé. Btw. jedno z témat Společenstva je zanechání vzájemných antipatií mezi jednotlivými rasami a spojení se dohromady v zájmu vyššího dobra. Fakt nikdy nepoberu, co je na tom, že je někdo černý, žlutý, nebo růžový. A už vůbec to nepochopim ve fantasy žánru. *:-*
0 0
reagovat
Neeeeeeeeeeeee....bych asi zařval střízlivej. ALE jelikož jsem po včerejší nocí plnej optimismu a dobré nálady, docela se mi ten nápad zamlouvá. Nejlépe by bylo kdyby se to odehrávalo ve světě, který Jackson vytvořil a kdyby se to s hlavní trilogií filmů vůbec nekřížilo. Místo toho nějakej příběh o Rohanskem sedlákovi, který se snaží přežít v tom nebezpečném světě. Hlavě v míře, ne jako ta sra*ka Shadow of war. A hlavně prosím žádnou PC, ale Hra o Trůny se od toho celkem drží, tak snad tady neuvidíme třeba černého hobita, nebo tak něco. A klidně cameo Iana McKellena prosím.
22508
Neeeeeeeeeeeee....bych asi zařval střízlivej. ALE jelikož jsem po včerejší nocí plnej optimismu a dobré nálady, docela se mi ten nápad zamlouvá. Nejlépe by bylo kdyby se to odehrávalo ve světě, který Jackson vytvořil a kdyby se to s hlavní trilogií filmů vůbec nekřížilo. Místo toho nějakej příběh o Rohanskem sedlákovi, který se snaží přežít v tom nebezpečném světě. Hlavě v míře, ne jako ta sra*ka Shadow of war. A hlavně prosím žádnou PC, ale Hra o Trůny se od toho celkem drží, tak snad tady neuvidíme třeba černého hobita, nebo tak něco. A klidně cameo Iana McKellena prosím.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se