Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se přidá k Agentům v 5. sérii?


ikona
agents of shieldcoulsonmarvel
Agenti Shieldu hlásí posily. 

Příští měsíc se na televizní obrazovky vrací marvelovští Agenti Shieldu. První epizoda má premiéru o něco později, než je zvykem, nicméně fanoušci nemusí mít strach. Je potvrzeno, že i 5. řada seriálu bude mít 22 epizod, stejně jako ty minulé. Proč má ale premiéru takhle pozdě, ptáte se? Je to jednoduché. Čeká se, až své všechny své epizody odvysílají  Inhumans, další seriál z marvelovské stáje. Je tedy dost dobře možné, že 5. série Agentů bude na Inhumans volně navazovat.

 

Teď už ale k dnešní novince. Seriál totiž pro nejnovější sezónu hlásí rovnou čtyři nové herecké posily. A jsou to zajímavá jména. Ale půjdeme pěkně popořadě, jaká je vůbec u Agentů současná situace? Ve stručnosti: na konci 4 série přišel obrovský zvrat v podobě záhadných bytostí, které Coulsona a jeho partu unesly a mají s nimi namířeno rovnou do vesmíru. Pátá série na to bude samozřejmě navazovat.

 Celý seriál to neměl nikdy jednoduché. Každý rok mu hrozí zrušení, je neustále srovnáván a považován za malého a horšího bratříčka filmových Avengers, nicméně pořád se drží a to, že už míří ke své 5. sezóně, je důkazem, že něco funguje. Každá série je lepší a lepší, tím se dnes může pochlubit málokterý seriál, navíc se v seriálu objevují i známější postavy z marvelovského univerza (naposledy Ghost Rider), proto si troufám tvrdit, že kdo se Agentům doteď vyhýbal, měl by jím dát šanci.

Teď už ale opravdu ke slibované novince. Jak už jsem avizoval výše, ABC před pár dny představilo rovnou čtyři nové postavy pro novou sérii. Pojďme si je představit pěkně popořádku. Prvním pánem na holení je Deke. Podle všeho to má být tak trochu vychytralý mizera, zvyklý přežívat těžké situace. Navíc rád bere jakoukoliv špinavou práci, nikdy ale nepracuje zadarmo. Dekea si zahraje James Ward.

Druhou, tentokrát dámskou postavou, bude Tess. Co o ní víme? Je to samotářka, která je zvyklá spoléhat se jen sama na sebe, ale také je popsána jako žena s dobrým srdcem, jež v nejtěžší chvílích neztrácí naději, takže pro Coulsona a jeho tým může být cenným a důvěryhodným spojencem. Tess v seriálu ztvární Eve Harlow, kterou znáte z The 100 nebo z nepovedených Heroes Reborn.

 

Flint je postavou, která nemusí být některým fanouškům komiksů od Marvelu úplně neznámou. Je to charakter, který se objevil poprvé právě v komiksu Inhumans (bude tato postava propojením i se seriálovými Inhumans?) a je popsán jako mladík, jenž musel rychle dospět, aby mohl vůbec přežít v náročném prostředí, ve kterém vyrůstal. Tuto postavu si zahraje začínající Coy Steward.

A posledním přírůstkem ansámblu Agentů je Pruitt Taylor Vince. Ten rozhodně není žádným seriálovým nováčkem, naposledy jste ho mohli vidět v druhé řadě Stranger Things, ale v minulosti se objevil i v takovým peckách jako Alias, CSI, Walking Dead nebo Akta X. V roce 1997 si dokonce odnesl i cenu Emmy za roli v seriálu Murder One. Vince bude hrát postavu jménem Grill, což by měl být jeden z padouchů, ne-li hlavní záporák celé série. Tak co říkate na nové postavy?  Bude pátá série stát za shlédnutí?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace