Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co můžeme očekávat od nové řady Shameless?


ikona
shameless
Shameless se vrací s 8. sérií. 

Včera měla v Americe premiéru už 8. řada dramedy seriálu Shameless. Co čekat od nové řady a jak se povede tvůrcům navázat tam, kde vloni skončili?

Pro ty z vás, kteří o tomto dílku ještě nic neslyšeli, přidávám rychlý recap. Seriál sleduje příběhy jedné hodně dysfunkční rodinky, Gallagherů. Otec Frank (parádní William H. Macy) je těžký alkoholik, jehož jedinou náplní dne je jít ráno do místního baru, tam se řádně opít a vrátit se domů nad ránem. Frank má celkem 6 dětí, a jelikož není schopný se o ně jako normální otec postarat, musí se všechny děti spolehnout na svou nejstarší sestru Fionu (Emmy Rossum) a především sami na sebe.

Shameless je pověstné tím, že se se svými postavami nemazlí a nechá je řešit takové situace, jako alkoholismus, drogová závislost, krádeže (dokonce i dětí!), psychická onemocnění nebo třeba těhotenství nezletilých. Seriál byl velmi chválen kritiky i diváky, odnesl si bezpočet nominací a různých ocenění, ale jak už to tak u dlouho běžících seriálů bývá, kvalita začala rapidně upadat. A tím se konečně dostáváme k dnešní novince.

Co čekat od nové série? Děti už vyrostly a kromě svého otce už se musí potýkat i s vlastními problémy dospělých. Zatímco každý z nich se snaží vydat svou vlastní životní cestou, vždy je něco svede dohromady a musí se potýkat i s problémy ostatních členů své rodiny. Už první díl naznačil, že žádná velká změna se v seriálu nekoná, nicméně kdo má rád příhody této nenormální rodinky, nemůže si nechat novou sérii ujít. Jedinou změnu však nová řada mít bude – místo tradičních dvanácti epizod nás letos čeká pouze osm dílů. Osmá řada měla premiéru včera na stanici Showtime a finále celé série je naplánováno přesně na poslední den v roce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace