Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co nás čeká ve 3. řadě Stranger Things?


ikona
do_Od
netflixstranger things
Co můžeme očekávat od třetí série milovaných Stranger Things? 

Ačkoliv je to teprve něco málo přes týden, co na Netflixu vyšla druhá série vysoce očekávaných Stranger Things, někteří lidé si zkrátka nemůžou pomoct a už nyní uvažují nad tím, co nás čeká příště. A tvůrčí duo bratrů Dufferů má pro ně kupodivu pár odpovědí. Jste připraveni na dva lehce spoileroidní odstavce ke třetí řadě? No, my vás varovali.

Tak zaprvé, podle všeho nás nutně nečeká další nárůst v měřítku celého seriálu. Matt Duffer dodává, že ho nyní spíše zajímá způsob, jakým poslat hlavní postavy na zajímavou cestu, něco, co by pro ně bylo intimnější. S čím naopak počítat můžeme je další skok v čase, protože mladí herci rychle rostou a tohle je asi nejjednodušší způsob, jak se s tímhle faktorem vypořádat. Vše navíc opět pojmou jako „delší film“, spíše než epizodickou událost.

Velký rozdíl oproti předchozí řadě pak bude v tom, že tentokrát jsme se nedočkali žádných epilogových scén. Tzn. žádný slimák, žádné černé auto, žádné vafle. Pro třetí sérii si tvůrci chtěli nechat větší svobodu, takže ačkoliv jsme při plese dětí měli záběr do Upside Down, kterak se kouřové monstrum ze Ztracených soustředivě mračí na hlavní hrdiny, víc tvůrci prozradit nechtěli. Což dává smysl, protože nyní se vlastně můžou vydat kamkoliv a my nebudeme mít sebemenší tušení, co se bude dít. Pokud ale můžu malou prosbu, udělejte z punkerů záporáky a zabijte je nějak hodně rychle, tyhle škatulky se s odstupem času fakt nepovedly.

Máte někdo další přání pro třetí řadu?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace