Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhé Sedmilhářky se blíží


ikona
Spooner
bigbig little lieshbokidmanlieslittlewitherspoon
Oceňovaná minisérie nejspíš opravdu vyfasuje další řadu. A dočkáme se jí dříve, než jsme čekali. 

Sakra, to je ale fofr. Ještě před pár měsíci prakticky všichni tvrdili, že hvězdné Big Little Lies zůstane jen uzavřenou minisérií, na níž se rozhodně navazovat nebude. Jenže stačila hromada prestižních ocenění, a zejména dominance na Emmy, a všechno je naprosto jinak. O druhé řadě mluví HBO, producenti, prakticky všichni herci, režisér Jean-Marc Vallée i autorka knižní předlohy Lianne Moriarty. Ta už dokonce tvůrcům odevzdala námět v podobě krátké novely na další sérii a showrunner David E. Kelley v posledních týdnech zvažoval všechny možnosti. A zdá se, že z nového materiálu je nadšen a druhé sérii prakticky nic nebrání. A co víc, možná se ji dočkáme dříve, než jsme vůbec mohli očekávat.

 

Podle Kelleyho je druhá sezóna Sedmilhářek prakticky na spadnutí a natáčení by mohlo začít už na jaře příštího roku! Což je po všem tom úvodním vyhýbání některých hvězd i režiséra hodně brzký termín. Na obrazovkách HBO bychom se tak teoreticky mohli další řady dočkat už na počátku roku 2019. Nic z toho samozřejmě ještě není oficiální, jelikož kabelová jednička ještě nedala dalším Sedmilhářkám oficiálně zelenou. Vzhledem k tomu, že HBO toužilo po další sérii od začátku, to je však asi pouze formalita. Kelley mezitím dává dohromady scénář a je velmi optimistický. Prakticky celá herecká sestava (včetně Nicole Kidman) se údajně pokračování vůbec nebrání a teď už jen zbývá doladit jejich narvané diáře a vše logisticky vyřešit. A Reese Witherspoon, které zrovna před pár dny schválili nový seriál s Jennifer Aniston na Appleu, je údajně připravena se k Sedmilhářkám vrátit ještě před svou novou seriálovou štací. I když tedy ještě nic není černé na bílém, tak se zdá, že přídavku Big Little Lies se opravdu nevyhneme. Těšíte se, nebo se bojíte nastavované kaše?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace