Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hitman míří do bedny


ikona
Spooner
hitmanhulu
Legendární herní zabiják potřetí zkusí štěstí v hrané podobě. A tentokrát se podívá do seriálu. 

Hitman aka Agent 47 patří dozajista mezi nejslavnější herní zabijáky a jde o postavu, kterou vám nemusím příliš představovat. Zároveň se ale jedná o jednoho z největších filmových smolařů poslední dekády. Slavný plešatý vrahoun se dočkal svého hraného zpracování rovnou dvakrát, šlo však u tupé béčkové srágory, jež neměly s hrami prakticky nic společného. Timothy Olyphant ani Rupert Friend se do této role příliš nehodili a Skip Woods se rovnou dvakrát ukázal jako největší scenáristický patlal Hollywoodu, který viděl ze hry maximálně trailery. A já pořád nemůžu pochopit, jak mohl proboha psát i ten druhý pokus. Člověk by proto logicky očekával, že Hitman už to má po předchozích failech nadobro spočítané, jenže chyba lávky. On se přeci jen dočká ještě jednoho reparátu.

 

Internetové Hulu totiž ohlásilo práci na seriálovém zpracování legendární herní série. A tentokrát ho bude mít na starosti někdo mnohem schopnější než největší scenáristický Satan. Scénář totiž dostal na starosti Derek Kolstad, tvůrce Johna Wicka. A to je asi nejpovolanější jméno, jaké si umím v současnosti u zabijáckého plešouna představit. O čem přesně další Hitmanovo dobrodružství bude, zatím není známé, ani kdy se seriálu dočkáme. Celý projekt je ostatně teprve v plenkách a Kolstad má před sebou ještě hodně práce. S jistotou se bude ale zase začínat od nuly a seriálový kabátek by mohl Agentovi 47 svědčit přeci jen o něco víc. S tímto jménem na palubě máme navíc naději, že tentokrát by to s Hitmanem nemuselo dopadnout tak katastrofálně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace