Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pána prstenů čeká prequel


ikona
do_Od
amazonjeff bezoslord of the ringspán prstenů
Potvrzeno, Amazon koupil práva na Pána prstenů a svět už nikdy nebude jako dřív. 

Není to ani týden, co jste se tu mohli dočíst o chystané koupi práv na svět Pána prstenů, o které jednali Warneři, Tolkienovci a Amazon Jeffa Bezose (další klasičtí hráči jako Netflix čekali, až jak dopadne první kolo). Tehdy to ještě nebylo nic potvrzeného, ale jenom za práva měl Amazon vysolit částku mezi 200-250 miliony dolarů. Nicméně stačilo se podívat na rozvržení sil velkých studií a bylo jasné, že Amazon podobně velkou značku potřebuje jako sůl - v dohledné době nás totiž čeká víc Hry o trůny, víc Star Wars (Disney dělá hraný seriál, kdybyste to ještě nevěděli) a taky Zaklínač. Někteří, včetně jednoho nejmenovaného redaktora z MovieZone, ale přesto váhali. Nebudu se tady teď nikomu a obzvlášť ne TedGeorgovi smát, že jsem měl pro jednou pravdu já a on se pletl, to by totiž bylo dětinské. Nicméně měl jsem pravdu a on se pletl, obchod byl totiž před pár desítkami hodin uzavřen a druhý nejbohatší muž světa si tak opět jednou sáhl hluboko do kapsy.

Jasně, 250 mega furt nejsou 4 miliardy, které vysolil Disney za Star Wars, Pán prstenů je ale trochu jinde a ta částka je furt obrovská. Přidejte fakt, že jen první řada bude odhadem stát mezi 300 a 400 miliony, protože Amazon samozřejmě hodlá poskytnout značce tu nejlepší možnou (čti trůnovskou) péči a máte tu zcela jednoznačně nový seriálový milník, o kterém by se před pár týdny nikomu ani nezdálo. 

Poslední věc, protože mnoho informací od posledně logicky nepřibylo, je pak příběh. Plán je totiž vrátit se před Společenstvo prstenů a vyprávět něco jako prequel k lotrovské trilogii. Nejsem sice expert, ale Hobit by chtěl s pány producenty na slovíčko. Každopádně je to velký, možná i trochu strašidelný, ale sám za sebe můžu říct, že se těším. A taky jsem dost zvědavý, jestli konečně uvidíme Středozem v podání del Tora, jak tomu málem bylo již před 5 lety.  

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (9)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace