Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

True Detective nabírá obsazení


ikona
do_Od
detectivehbotruetrue detective
Tajuplná třetí řada Temného případu má novou posilu. 

Třetí řada drsné antologie True Detective od Nica Pizzolatta se nezastavitelně blíží a tak teď logicky přibývá stále větší množství informací. Už pár měsíců víme, že hlavní role se chopil oscarový herec Mahershala Ali, který si zahraje Wayna Hayse - detektiva z Arkansasu, který bude vyšetřovat "strašidelné tajemství" uprostřed amerických Ozarků. To by se mělo postupně prohlubovat během dekád a vyprávět se bude ve třech časových liniích. 

Nově se k němu připojí herečka Carmen Ejogo, kterou jste mohli spatřit například v posledním Vetřeleci, nebo Fantastických zvířatech. Ejogo si zahraje hlavní ženskou postavu, jistou Amelii Reardon, školní učitelku se vztahem ke dvěma zmizelým dětem z roku 1980. Poslední informací pak je, že Pizzolatto bude kromě dohlížení nad celou produkcí i režírovat a to společně s Jeremy Saulnierem, který natočil parádní horor Green Room. Tak snad to bude lepší jak druhá řada.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace