Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Proč dělá Lindelof Watchmeny?


ikona
do_Od
Damon Lindelof se rozpovídal na téma Watchmenů, HBO a co přesně ho přinutilo dělat seriál o superhrdinech. 

Pokud jste jako my, pravděpodobně vás při oznámení nové adaptace Watchmenů napadla otázka: "Proč?" Filmová adaptace je jen pár let stará a předlohu doslova kopíruje políčko po políčku. Jaký potenciál může takový seriál vytěžit? Na to v nedávném rozhovoru odpověděl showrunner a scenárista Damon Lindelof.

"Co se týče Watchmenů, byla to nebezpečná představa. Nemůžete do toho ale jít jenom proto, že je to nebezpečné. Jdu do toho, protože tohle jsou nebezpečné časy a svět potřebuje riskantní projekty. Naše představa o superhrdinech je mylná. Miluju filmy od Marvelu a včera jsem viděl Justice League, protože zbožňuju Wonder Woman a Batmana, na kterém jsem vyrůstal. Problém je, že společnost by neměla věřit lidem, kteří nosí masky. Když si musíte brát masku, něco není v pořádku."

Lindelof dále chválí Alana Moora, tvůrce komiksové předlohy. Podle něj je zdrojový materiál nyní ještě aktuálnější než kdy dřív. Nakonec prý cítil, že teď zkrátka přišel ten správný čas pustit se do komiksového projektu. Na pilotní epizodě Lindelof dělá něco málo přes měsíc a zatím se neví, jak moc blízko předloze nakonec jeho seriál bude. Zdá se, že v tomhle případě nikdo nespěchá, je tedy dost dobře možné, že se Watchmenů na HBO dočkáme až v roce 2019.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace