Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Transparent přichází o hlavní hvězdu


ikona
jeffrey tambormetootransparent
Jeffrey Tambor končí v hlavní roli. 

Tak se nám s těmi obviněními ze sexuálního obtěžování trochu roztrhl pytel, nemyslíte? Z poslední doby jmenujme třeba Harveyho Weinsteina, Kevina Spaceyho, Louieho C.K. nebo třeba Eda Westwicka. A teď k ní přibývá další jméno, Jeffrey Tambor.

Ten počet obviněných už je poněkud alarmující. Poslední dobou snad není týden (*den, pozn. do_Od), kdy by nebyl nějaký herec obviněn ze sexuálního obtěžování, případně dokonce napadení. Všichni uvedení na to samozřejmě doplatili, jejich kariéry jsou na rozcestí, a pokud je chtějí nějakým způsobem zachránit, budou se muset setsakra snažit dát vše dopořádku. A to se nejnověji týká právě Jeffreyho Tambora, hlavní hvězdy seriálu Transparent. Dramedy studia Amazon se točí kolem rodiny z Los Angeles, která se musí vyrovnat se zjištěním, že je hlava rodiny transsexuál. Spolu s Tamborem hrají v seriálu například Amy Landecker, Jay Duplass nebo Gaby Hoffmann.


Co se vlastně stalo? Obvinění přišlo ze strany dvou žen. Van Barnes je Tamborova bývalá asistentka, a Trace Lysette je herečka, která v Transparent hrála jednu z menších rolí. Ta prohlásila, že Tambor měl na její adresu nevhodné komentáře a obtěžoval ji i fyzicky. Od Barnesové přišlo obvinění už začátkem tohoto měsíce. Okamžitě se objevily spekulace o tom, že Amazon plánuje Tamborovu postavu ze seriálu vyškrtnout. Nakonec to však dopadlo trošku jinak. Aby předešel jakýmkoliv spekulacím a mediálnímu tlaku, rozhodl se opustit seriál sám.  Tambor jakékoliv obvinění odmítá, nicméně se za své chování omluvil. Konkrétně se vyjádřil v tom smyslu, že si je vědom toho, jak je těžké s ním pracovat i vycházet a pokud bylo jeho chování pochopeno jako sexuální obtěžování, tak bylo pochopeno špatně.

Doslova řekl, že rozhodně není žádným sexuálním predátorem. Transparent se pomalu chystá na svou pátou sezónu a scénáristé momentálně vymýšlí, jak pokračovat bez své hlavní hvězdy. Kritiky chválený seriál (mimochodem Tambor si za svou roli odnesl domů Emmy i Zlatý Glóbus) se momentálně bude potýkat se stejným problémem, jako House of Cards po vyhazovu Kevina Spaceyho. Uvidíme, jak se s tím poperou.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace