Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Iron Fist fasuje sexy posilu


ikona
Spooner
iron fistmarvelnetflix
Comicsový hrdina od Netflixu přivítá v druhé sezóně známou tvář. 

Comicsový Iron Fist od Netflixu zanechal v divácích, mírně řečeno, rozporuplné dojmy. Američtí kritici ho rozcupovali a ani mezi diváky nesklidil Danny Rand zrovna velké nadšení. I když z mého pohledu šlo o docela pohodovou jednohubku, kterou kazil hlavně nechtěně směšný Finn Jones v titulní roli. Seriál ovšem sledovanost samozřejmě měl a Netlfix se svého marveláckého univerza jen tak nevzdá, takže druhá sezóna je na spadnutí. A zdá se, že bychom se na ni přeci jen mohli začít malinko těšit. Nejen, že z pozice showrunnera odešel břídil Scott Buck, ale navíc přivítá nová řada hodně půvabnou posilu.

 

Hlavním nováčkem pro druhou sérii se totiž stává sympatická, a samozřejmě pořád proklatě sexy, Alice Eve z druhého Star Treku či pohodové komedie Na tuhle nemám. Prostě ta holka, z níž omdlévá snad každý druhý chlap, a mě pořád mrzí, že se v Hollywoodu nedočkala pořádně hvězdné kariéry. V Iron Fistovi má tak šanci na sebe po delší době výrazně upozornit. Koho přesně si zahraje, zatím tvůrci drží v tajnosti. Fanoušci tedy mohou začít spekulovat, jestli se bude jednat o novou záporačku, nebo snad Dannyho další milostný objekt. Uvidíme, jestli to tvůrci prozradí co nejdříve. My teď máme každopádně jeden důvod, proč se na druhého Iron Fista aspoň trochu začít těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace