Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Všechny ukázky ze čtvrtého Black Mirror


ikona
Redakce
black mirrornetflix
Šest trailerů na jednotlivé díly a jeden na celou čtvrtou řadu Black Mirror. 

                 * * * Článek pro vás sepsal bývalý redaktor ReptillianJoe * * *

Projekt britského satirika Charlie Brookera na nás už počtvrté sype hromadu černočerného humoru, mrazivých příběhů a kůži řezajících zvratů. Než ale nová série 29. prosince tohoto roku dorazí, začal nás Netflix překvapovat jedním trailerem za druhým na jednotlivé nadcházející díly.

Crocodile

V prvním díle nové série podle všeho půjde o manipulaci s pamětí a traumaty. Vypadá to poměrně chladně a až nepříjemně ďábelsky. Režíruje John Hillcoat, osvědčený hudební klipař a autor filmů jako Cesta s Mortensenem či Země bez zákona s Hardym a Shiou LaBeoufem. Tudíž se mrazivé atmosféře a převládajícím šedo-modrým barvám nedivte.

Arkangel

Pod režijním dohledem Jodie Foster se nám ocitá díl o nadměrné kontrole potomků.

Hang the DJ

Televizní matador Tim Van Patten si sedl za volant třetího dílu o datingových aplikacích. Podle traileru se dá akorát poznat jakási nadměrná absurdita a až znepokojující lekce reality o vztazích v moderní době.

USS Callister

Jediný díl, který není napsaný výhradně Brookerem, ale i Williamem Bridgesem, jenž předtím napsal podle mě jednu z nejlepších epizod vůbec, Shut Up and Dance. Hlavní role si tu rozdělí Jesse Plemons (řezník z druhého Farga), Cristin Milioti ("matka" z HIMYM) či Jimmi Simpson (William z Westworldu). Je pravděpodobné, že se bude jednat o parodii na sci-fi jako Star Trek.

Metalhead

Černobílá epizoda o někom, kdo se ocitá ve špatnou chvíli na špatném místě, na útěku od... robopsa? Očekávejte krajně artově natočený akční thriller.

Black Museum

"If it did something bad, chances are it is in here." Muzeum těch nejzvrácenějších objektů a předmětů, se kterými byly provedeny ohavné činy. O tom je tato epizoda, a také o lidech, kteří se z vlastní morbidní zvědavosti v onom muzeu ocitají.

 A nakonec trailer na celou řadu:

 Která z epizod vám zatím připadá nejlákavější?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace