Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Francouzi chystají steampunkový western


ikona
Sam.Vimes
that dirty black bag
V evropské produkci se líhne lákavý žánrový mix. 

Westernový žánr na tom v současnosti není moc dobře. Spíš jen živoří někde na okraji a jen občas se mu někde povede se vynořit (Deadwood), navíc často jako neowestern (Justified) nebo mix se sci-fi (Westworld). Což je pořád ještě luxusní pozice oproti steampunku. Nu, a francouzská společnost Federation Entertainment situaci alespoň trošku napraví, jelikož teď oznámila, že v koprodukci s italským Palomarem chystají steampunkový western That Dirty Black Bag.

Má jít o osmidílnou minisérii z prostředí zpustošeného světa, kde je nouze o zásoby a život tady znamená každodenní boj o přežití. Víc zatím nevíme. Za projektem stojí Mauro Aragoni, Silvia Ebreul, Marcello Izzo a ne, ani nám ta jména nic neříkají. A příliš nepomůže ani pohled na IMDb, pánové mají za sebou vesměs jen pár nám neznámých francouzských seriálů. Natáčet by se mělo příští rok v Itálii a dalších jihoevropských zemích. Nad produkčním zázemím projektu visí velký otazník, tohle není HBO ani jiná velká kabelovka. Námět ale vypadá hodně lákavě, tak snad to z prvních fotek a trailerů bude nebude vypadat lacině.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace