Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se dočkáme třetích Stranger Things?


ikona
Spooner
netflixstranger things
Seriálový megahit od Netflixu se chystá na třetí štaci. Jen si na ní asi malinko počkáme. 

Tak se zdá, že si na nejpopulárnější seriály současnosti budeme muset počkat čím dál déle. Westworldu se dočkáme nejdříve na jaře, finále fantasy ságy Hra o trůny bylo kvůli obří produkci oficiálně přesunuto na rok 2019 a nyní to vypadá, že se na tento rok přesouvá i další megahit současnosti. Ano, bohužel opravdu mluvíme o Stranger Things. I na druhou sezónu jsme si sice počkali o pár měsíců déle, u dalšího nášupu bude však tato prodleva mnohem větší.

 

Hlavní důvod? Práce na scénáři tentokrát trvají déle než obvykle a bratři Dufferovi pořád nemají hotovo. To alespoň prozradil představitel šerifa Hoppera, David Harbour. Herec sice tvrdí, že je to dobře, protože každá dobrá věc potřebuje svůj čas, producenti však možná tak rádi nejsou. Natáčení třetí řady totiž podle všeho nezačne dříve než v dubnu a podzimní premiéra se tak zdá velmi nereálná. Už nyní se tak dá na 99% říci, že dříve než na začátku roku 2019 se dalších Stranger Things zřejmě nedočkáme. Větší prodlevy mezi sériemi pak jsou nepříjemné také z hlediska dětských herců, kteří logicky rostou a v pozdějších sériích by s tím mohli mít tvůrci malinko problém. Ostatně jednomu z členů dětské partičky, představiteli Lucase Calebu McLaughlinovi bude příští rok už 17 let. Na druhou stranu se dá stárnutí opět vyřešit časovým skokem. Tak asi musíme začít doufat, že nám místo Stranger Things Netflix příští rok nabídne jinou podobně sledovanou seriálovou událost. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace