Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

IT Crowd se dočká remaku


ikona
Spooner
it crowd
Američtí producenti se pokouší o další předělávku britské kultovky. Bude nás to bolet? 
Představovat vám na stránkách TVZone seriál Ajťáci, jeden z nejúspěšnějších britcomů nového tisícileti, doufám nemá příliš smysl. Zaměříme se proto raději jistou stinnou stránku tohoto britského kultu. A tím je, že se ho velmi často pokouší někdo remakovat. To se týká nejvíce Spojených států, kde se šílené historky Roye, Mose a Jen rozhodli zremakovat hned dvakrát. V prvním případě z toho vznikl tento pilot, za který chtěl americké tvůrce snad každý fanoušek zabít. V tom druhém se scenáristický pokus tvůrců Scrubs ani nedostal před kameru. Člověk by proto řekl, že už tamní kravaťáci dostanou rozum a nechají britskou pecku nadobro spát. Jenže chyba lávky, oni to s IT Crowd opravdu zkouší do třetice.
 
Remake si opět bere do parády stanice NBC a tentokrát by to kupodivu možná nemuselo tolik bolet. Předělávku si totiž vezme na starost sám tvůrce opěvovaného originálu Graham Linehan a společně s ním se k seriálu vrací i pár původních producentů. Dalo by se tedy říct, že američtí Ajťáci jsou v těch nejpovolanějších rukách a jestli to nevyjde tentokrát, tak už prostě nikdy. Linehan pak fandům vzkazuje, že mají očekávat trochu jinou show. O žádnou neoriginální kopírku a vykradačku sebe sama by se tak snad jednat nemuselo. Jenže i přesto, že to zní vlastně docela fajn, se nemohu zbavit jedné otázky. Proč? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace