Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Americký Kancl se vrací


ikona
Spooner
kanclnbcoffice
Remake britské klasiky se Stevem Carrellem se přeci jen dočká dalšího pokračování. 

Tak se zdá, že i stanici NBC se zalíbilo oživování svých seriálových klasik. Ostatně aby ne, když letošní návrat sitcomu Will a Grace zatím sbírá kladné ohlasy nejen u fanoušků, ale také u kritiků a těší se hodně solidní sledovanosti. A tak se tamní kravaťáci, opilí úspěchem, rozhodli oživit další z několik let uzavřených seriálových pecek. A jak už vám asi došlo, tentokrát vyšla řada na americký remake Kanclu.

 

The Office je jedním z ojedinělých případů, že předělávka britského kultu nemusí dopadnout vůbec debilně. Naopak, z remaku se stal komediální hit, jenž se dočkal devíti sezón a je jedním z důvodů, proč se ze Stevea Carrella stala (nejen) komediální hvězda. A nyní se přeci jen dočkáme pokračování, které by NBC rádo vidělo na obrazovkách televizní sezóny 2018-2019. Stanice sice ještě nic oficiálně nepotvrdila, práce a jednání s tvůrci už jsou ovšem údajně v plném proudu. Mělo by se pak jednat o tradiční sequel, v němž sice dorazí řada nováčků, ale budeme se prý moci těšit i na několik starých známých. Kdo se z původního sympatického obsazení vrátí však zatím jisté není. Zaručené ovšem je, že Carrell se jako typický šéf na zabití nevrátí a tvůrci už prý pilně hledají náhradu. Tak uvidíme, zda NBC bude slavit s tímto comebackem stejný úspěch jako u Willa a Grace. Má podle vás tato značka pořád co nabídnout, nebo by ji měli tvůrci raději nechat spát?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace