Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ronin míří do bedny


ikona
Spooner
ronin
Slavný thriller s Robertem De Nirem a Jeanem Renem se dočká remaku. Bohužel? 

Abych se přiznal, slavný thriller Ronin od Johna Frankenheimera patří mezi mé velké žánrové srdcovky, jež si pokouším dopřávat alespoň jednou ročně. Robert De Niro a Jean Reno v nejlepší formě, parádní akce s jednou z nejlepších automobilových honiček vůbec, skvělá oldschool atmosféra s feelingem evropských kriminálek… prostě slast pro každého fandu drsných a nekompromisních žánrovek. Jenže právě ti možná nyní nejvíce zapláčou. Ronin se totiž dočká remaku.

 

Seriálovou podobu si bere do parády nová produkční společnost Green Pavilion Entertainment, kterou nedávno založil tvůrce úspěšných Vikingů či Tudorovců, Michael Hirst. A právě seriálový Ronin by měl být prvním pořádným počinem společnosti. Nic moc se ovšem o seriálu zatím neví. Pouze to, že by se nemělo jednat o sequel, ale o remake. Opět se tak dočkáme skupinky tajemných profesionálů, kteří se snaží získat tajemný kufřík. Jen se to, troufám si tvrdit, tentokrát obejde bez nabušeného obsazení. Opravdu však tak skvělá kriminálka potřebuje nový kabátek? Já si to tedy nemyslím. Rád se ovšem nechám překvapit. Uvidíme, co z tohoto projektu, jenž je prozatím v plenkách, dokáže případný showrunner vytřískat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace