Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 5: Nejlepší epizody roku 2017

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek

DarkrayCZ

Nepřeháníš, finále bylo taky naprosto skvělý.:D
22737
Nepřeháníš, finále bylo taky naprosto skvělý.*:D*
DarkrayCZ
0 0
reagovat

blahar

Jo to bylo dost depresivní, já furt myslel že s nimi mají jiný plány a pak mě to taky odrovnalo. Ale ta 8 min. scéna ve finále v ty stodole s prostrihama k Angele, která se dozvěděla pravdu, mě totálně odrovnala a pak dojemné usmíření Mr. Robota s Eliota, zjištění že ho otec nevyhodil z okna a potom ten ,,restart" , všechno zakončeno znepokojivou potitulkovou scénou. To mě fakt totálně odstřelilo. Podobně jako finále 2. Série Hannibala. (Možná trochu přehráním :))
22736
Jo to bylo dost depresivní, já furt myslel že s nimi mají jiný plány a pak mě to taky odrovnalo. Ale ta 8 min. scéna ve finále v ty stodole s prostrihama k Angele, která se dozvěděla pravdu, mě totálně odrovnala a pak dojemné [spoiler] usmíření Mr. Robota s Eliota, zjištění že ho otec nevyhodil z okna a potom ten ,,restart" [/spoiler], všechno zakončeno znepokojivou potitulkovou scénou. To mě fakt totálně odstřelilo. Podobně jako finále 2. Série Hannibala. (Možná trochu přehráním :))
blahar
0 0
reagovat

DarkrayCZ

To, jak to celé hodili na Mobleyho a Trenton na mně teda zanechalo takovou emocionální stopu, že už to pro mě nemohlo nic překonat.
22735
[spoiler]To, jak to celé hodili na Mobleyho a Trenton na mně teda zanechalo takovou emocionální stopu, že už to pro mě nemohlo nic překonat.[/spoiler]
DarkrayCZ
0 0
reagovat

blahar sareth

To vám ty epizody přišli lepší jak finále? (Mr. Robot)
Vždyť to finále bylo naprosto neskutečný.
Líbí se mi jak je ten seriál podle mě každou sérii lepší a jak je to všechno promyšlený. Snad se dočkáme všech 5 zamýšlených sérii. těším se na cestování časem, pokud to teda White Rose neselže, představa že to skončí setkáním Eliota a jeho živého otce je více než lákavá a už teď z ní cítím ty emoce (stejně to bude beztak úplně jinak) :)
22733
To vám ty epizody přišli lepší jak finále? (Mr. Robot) Vždyť to finále bylo naprosto neskutečný. Líbí se mi jak je ten seriál podle mě každou sérii lepší a jak je to všechno promyšlený. Snad se dočkáme všech 5 zamýšlených sérii. [spoiler] těším se na cestování časem, pokud to teda White Rose neselže, představa že to skončí setkáním Eliota a jeho živého otce je více než lákavá a už teď z ní cítím ty emoce (stejně to bude beztak úplně jinak) :)[/spoiler]
blahar sareth
0 0
reagovat
Súhlasím s uvedenými epizódami. GoT a Godless kraľujú seriálom v tomto roku. Mne sa ešte páčila epizóda Mr Robot s03e05.
22732
Súhlasím s uvedenými epizódami. GoT a Godless kraľujú seriálom v tomto roku. Mne sa ešte páčila epizóda Mr Robot s03e05.
0 0
reagovat
Top 5 ani sestavit nedokážu, letos byl fakt silnej rok, ale nejvíc mě odrovnal Mr. Robot S03E07, neskutečně mrazivá atmosféra a pořádná dávka depky! :+
22731
Top 5 ani sestavit nedokážu, letos byl fakt silnej rok, ale nejvíc mě odrovnal Mr. Robot S03E07, neskutečně mrazivá atmosféra a pořádná dávka depky! *:+*
0 0
reagovat

Asi jsem se poblil

Jako fanoušek knižní předlohy píšu, že poslední epizoda 7. Série GoT je taky nic moc, ale lepší než 6. A dobrý dialogy? Kde tam prosím byli? Pokud si dobře pamatuji, tak se tam postavy chovali nelogicky, vševědoucne (Cersei a Euron) a mluvili o ptacich.

Za mě
1. Mr. Robot S03E10 naprosto famózní a emočně vyčerpávající epizoda
2. Leftovers S03E05 Matt je jedna z nej. seriálovejch postav
3. Mindhunter S01E10 precizní dialogová práce
4. Mr. Robot S03E08 emotivní paráda
5. Doctor Who S10E11 famózní návrat jedné z nejlepších postav
22730
Jako fanoušek knižní předlohy píšu, že poslední epizoda 7. Série GoT je taky nic moc, ale lepší než 6. A dobrý dialogy? Kde tam prosím byli? Pokud si dobře pamatuji, tak se tam postavy chovali nelogicky, vševědoucne (Cersei a Euron) a mluvili o ptacich. Za mě 1. Mr. Robot S03E10 naprosto famózní a emočně vyčerpávající epizoda 2. Leftovers S03E05 Matt je jedna z nej. seriálovejch postav 3. Mindhunter S01E10 precizní dialogová práce 4. Mr. Robot S03E08 emotivní paráda 5. Doctor Who S10E11 famózní návrat jedné z nejlepších postav
Asi jsem se poblil
0 0
reagovat

Axis

Punisher a Mindhunter dost splývali v celky, já bych tam žádnou epizodu nevypíchnul (a ostatní zjevně taky ne). U Ricka je to jen poznámka pod čarou, já osobně jsem třeba k Citadele měl značné výhrady (od ostatních ale pár hlasů dostala), to už bych tam spíš dal s03e08 s těmi vzpomínkami.
22729
Punisher a Mindhunter dost splývali v celky, já bych tam žádnou epizodu nevypíchnul (a ostatní zjevně taky ne). U Ricka je to jen poznámka pod čarou, já osobně jsem třeba k Citadele měl značné výhrady (od ostatních ale pár hlasů dostala), to už bych tam spíš dal s03e08 s těmi vzpomínkami.
Axis
0 0
reagovat

Hra o trůny

Za mě je tedy epizoda Beyond the Wall (Hra o trůny 7x06) nejhorší díl celé série, protože je naprosto dementní a ani ta akce to nezachrání.

Nejlepší díly pro mě jsou 7x04 Spoils of War a 7x07 The Dragon and the Wolf.

Ostatní seriály z výběru nesleduji, tak nemohu hodnotit. Na Godless si asi čas udělám, jestli jde skutečně o tak kvalitní westernový seriál.
22728
Za mě je tedy epizoda Beyond the Wall (Hra o trůny 7x06) nejhorší díl celé série, protože je naprosto dementní a ani ta akce to nezachrání. Nejlepší díly pro mě jsou 7x04 Spoils of War a 7x07 The Dragon and the Wolf. Ostatní seriály z výběru nesleduji, tak nemohu hodnotit. Na Godless si asi čas udělám, jestli jde skutečně o tak kvalitní westernový seriál.
Hra o trůny
0 0
reagovat
Vynechat naprosto fantastickou epizodu RaM S3E07 The Ricklantis Mixup a místo ní tam šoupnout sice parádní, ale více méně béčkovou poctu, je trochu na hlavu. Určitě by si zasloužila zmínit S01E06 The Judas Goat z Punishera. Co pětka a šestka z Mindhuntera? Co S03E07 Bagel z Man Seeking Woman?
Sorry jako, ale moc jste mě s tím výběrem nepotěšili a to koukám na mnohem méně seriálů než redakce.
22727
Vynechat naprosto fantastickou epizodu RaM S3E07 The Ricklantis Mixup a místo ní tam šoupnout sice parádní, ale více méně béčkovou poctu, je trochu na hlavu. Určitě by si zasloužila zmínit S01E06 The Judas Goat z Punishera. Co pětka a šestka z Mindhuntera? Co S03E07 Bagel z Man Seeking Woman? Sorry jako, ale moc jste mě s tím výběrem nepotěšili a to koukám na mnohem méně seriálů než redakce.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se