Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

True Detective nabírá posilu


ikona
Spooner
detectivehbotruetrue detective
Práce na třetí sérii oceňované kriminálky jsou v plném proudu. Jaká známá tvář se přidala k obsazení? 

Ještě nedávno bylo okolo třetí sezóny Temného případu docela ticho, a vlastně se ani nevědělo, zda vznikne. Teď je ovšem situace zcela opačná a poté, co dalo HBO v září další řadě zelenou, se projekt slušně posouvá vpřed. Už nějaký čas tak víme, že Nic Pizzolatto, jenž si tentokrát společně s Jeremy Saulnierem stoupne i za kameru, nám nabídne vyšetřování děsivého zločinu uprostřed amerických Ozarků, které se bude vyprávět v několika dekádách. Hlavní postavu detektiva Wayna Haynese si zahraje oscarový Mahershala Ali a záda mu bude krýt Carmen Ejogo z posledního Vetřelce či Fantastických zvířat. A nyní přivítali další známé jméno do party.

 

K obsazení třetí série se totiž nyní přidává Stephen Dorff, vyhaslá hvězda pohybující se již takřka v béčkové produkci. Ostatně své poslední dobré filmy, skvělého Zločince a Odnikud někam Sofie Coppoly, natočil takřka před 10 lety. Na druhou stranu, právě tyto dva snímky ukazují, že na to herecky má a nějakého toho charismatického drsňáka by si dokázal střihnout snad bez problémů. A nyní k tomu bude mít nejspíš příležitost. Zahraje si totiž vyšetřovatele Rolanda Westa, jehož život i kariéru ovlivňuje celé tři dekády právě onen tajemný zločin. Tak doufejme, že bude herci role sedět a dočká se aspoň menšího comebacku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace