Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se dočkáme čtvrtého Ricka a Mortyho?


ikona
Spooner
mortyrick
Dočkáme se další řady animované šílenosti tentokrát dříve, nebo si zase dost počkáme? 

Třetí série Ricka a Mortyho nás možná v redakci neodrovnala tolik, jako řady předcházející, pořád se ovšem jednalo o totální úlet s neuvěřitelnou porcí nápadů, a tak se na další štaci bez debat těšíme. Ostatně stejně jako miliony lidí po celém světě, jelikož ze seriálu se po třetí řadě stal definitivně popkulturní fenomén, jenž žrali prakticky všichni. Na třetí sérii jsme přitom museli čekat téměř dva roky a fandové proto doufali, že tentokrát se Rick s Mortym, Jerrym, Beth a Summer vrátí o něco dříve, nejlépe během tohoto roku. Jenže toho se nejspíš bohužel nedočkáme.

 

Začínají se totiž šířit spekulace, že se čtvrtého zářezu dočkáme zřejmě až v roce 2019, a ke všemu až v jeho druhé polovině. Myslí si to totiž jeden ze scenáristů seriálu Ryan Ridley, jenž tuto variantu naznačil v jednom rozhovoru. Práce na scénáři jdou totiž opět pomaleji, než by sám Ridley předpokládal, a při současném tempu se tak podle něj seriálu dříve než v druhé polovině roku 2019 snad ani dočkat nemůžeme. Samotnému mu pak tak pomalá práce nedává smysl. Podle něj by se měli tvůrci Dan Harmon a Justin Roiland společně se stanicí Adult Swim vzchopit a při současné popularitě začít pořádně makat a zrychlit. A já s ním docela souhlasím. Jde sice jen o názor jednoho z pisálků a nic není černé na bílém. Vzhledem k průtahům a dlouhému čekání na třetí sezónu bych se další dvouleté pauze už však nedivil. Harmon by přeci jen mohl malinko šlápnout na plyn.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace