Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se s námi rozloučí Hra o trůny?


ikona
Spooner
game of thronesgothbohra o truny
HBO po řadě spekulací konečně potvrdila, kdy se dočkáme poslední řady. Jak dlouho si počkáme? 

Co bychom to protahovali, tentokrát si vlastně jen potvrdíme to, o čem se už dlouho spekulovalo a pár herců to i v podstatě naznačilo. Již nějaký ten pátek se mluvilo o tom, že poslední série epické Hry o trůny se tento rok nedočkáme a kvůli čím dál náročnějšímu natáčení a produkci se jí dočkáme až příští rok. A nyní to máme konečně černé na bílém. 

 

HBO po řadě drbů konečně potvrdilo, že Game of Thrones se na obrazovky naposledy vrátí v roce 2019. Do přesného data premiéry je samozřejmě ještě daleko a v tomto ohledu se zatím spekuluje o prvním čtvrtletí 2019. To se ale může ještě změnit. Hlavní je, že tento rok si můžeme Hru o trůny ze seznamu očekávaných seriálů definitivně odškrtnout. Tak snad nám potvrzení režiséři Miguel Sapochnik, David Nutter a tentokrát i režírující tvůrčí duo David Benioff a D. B. Weiss příští rok opravdu naservírují slibovanou epickou podívanou filmových rozměrů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace