Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Černé zrcadlo: 4. série

příspěvky 1 - 1 Napsat příspěvek
No nevím, nevím. Tahle série mi připadala zmatená a zdánlivě nesoustředěná. To je pravděpodobně kvůli tomu, že to bylo zprodukováno rychleji než série předchozí. Jaksi jsem si zvykl na to, že je Black Mirror absolutně mrazivý, což je pocit, který jsem od třetí série dostával jen místy. Ale tohle je první série, která se k tomu pocitu ani nepřiblížila.
Arkangel a Crocodile jsou až s podivem banální. Metalhead vypadá spíše jako béčkový akčňák natočený čerstvými absolventy filmové akademie. USS Callister je naprostá komedie, která se ani nesnaží o cokoliv převratného. Hang the DJ a Black Museum jsou jediné dvě více méně správně ujeté epizody.
Dost banální série.
6/10
Nej: USS Callister, Black Museum
Ne: Metalhead, Arkangel
22807
No nevím, nevím. Tahle série mi připadala zmatená a zdánlivě nesoustředěná. To je pravděpodobně kvůli tomu, že to bylo zprodukováno rychleji než série předchozí. Jaksi jsem si zvykl na to, že je Black Mirror absolutně mrazivý, což je pocit, který jsem od třetí série dostával jen místy. Ale tohle je první série, která se k tomu pocitu ani nepřiblížila. Arkangel a Crocodile jsou až s podivem banální. Metalhead vypadá spíše jako béčkový akčňák natočený čerstvými absolventy filmové akademie. USS Callister je naprostá komedie, která se ani nesnaží o cokoliv převratného. Hang the DJ a Black Museum jsou jediné dvě více méně správně ujeté epizody. Dost banální série. 6/10 Nej: USS Callister, Black Museum Ne: Metalhead, Arkangel
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se