Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálový John Wick se blíží


ikona
Spooner
john wickreevesstarz
Seriál ze světa oblíbeného zabijáka se blíží. Kde ho uvidíme? A objeví se i Keanu Reeves? 

Tady se někdo opravdu nefláká. Je to teprve pár měsíců, co tvůrci oblíbené mašiny na zabíjení Johna Wicka, režisér Chad Stahelski a scenárista Derek Kolstad, ohlásili práce na seriálu z univerza jejich čím dál populárnější postavy. Chystaný projekt The Continental bude vlastně spin-offem, jenž nás zavede do sítě hotelů určené pro zabijáky a podobné kriminální živly s přísnými pravidly, v nichž se drsoň s tváří Keanu Reeves ve filmech občas objevil. Seriál by tak měl ještě více prozkoumat zákoutí tohoto filmového světla, jenž uvidíme z pohledu tamních zaměstnanců, které jsme už malinko poznali ve druhém díle. A nyní se plány a sliby autorů posunuly razantně kupředu. Novinka totiž našla svůj televizní domov a slibného showrunnera, jenž nám další zabijácký kousek nabídne snad hodně rychle.

 

Projekt si totiž vzala pod svá křídla kabelovka Starz. Ta to má sice s úspěšností tak padesát na padesát a aktuálně je hodně trápí produkce Amerických bohů, pořád má ovšem na svém kontě tolik povedených kousků, že jim zkrátka věřím. Oním scenáristou a showrunnerem se pak stává ne příliš známý Chris Collins. Jelikož je ale producentsky podepsaný pod takovými peckami jako Sons of Anarchy a The Wire, snad se žádného průseru bát nemusíme. A co samotný John Wick? Ano, i s návratem Keanu Reevese do jedné z jeho nejlepších rolí se samozřejmě počítá, i když bude v seriálu spíše hostovat. A jelikož se seriál usídlil na stanici Starz, v domově Amerických bohů, začíná se na internetu spekulovat i o návratu Iana McShanea. Pilot si pak natočí režisér obou celovečeráků Chad Stahelski. Co dodat, začínáme se zkrátka dost těšit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace