Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

House of Cards nabírá posily


ikona
Spooner
house of cardsnetflix
Poslední řada politického hitu našla snad aspoň menší náhradu za Kevina Spaceyho. 

Produkce poslední řady House of Cards měla po skandálu a následném vyhazovu Kevina Spaceyho více než dvouměsíční pauzu, během níž se přepisoval scénář a tvůrci přemýšleli, co dál. Politický drsoň Frank Underwood bude totiž na začátku série odklizen ze scény (=zabit) a hlavní roli definitivně převezme jeho ženuška Claire. Nyní se už ale kamery konečně rozběhly a finále, jež bude mít naštěstí jen adekvátních 8 epizod, se dočkáme nejspíš ještě letos. Tvůrci ovšem moc dobře vědí, že pouze na výtečné Robin Wright stát nová řada nemůže a po Spaceyho vyhazovu musí lákat na nové zajímavé tváře. A to se jim nejspíš povedlo. 

 

Nováčky pro poslední řadu se totiž stávají Diane Lane a Greg Kinnear. A to jsou hodně známá a prověřená jména, jež by mohla díru po Spaceym poctivě zalepit. Jasný, nejsou to hvězdy Kevinova formátu, ale za současné konstelace seriálu by mohlo jít o hodně solidní doping. Diane Lane se navíc nyní drží v podvědomí diváků díky hraní Supermanovy mamky a Greg Kinnear by si nějakou pořádnou roli po čase taky zasloužil. O jejich postavách se však zatím neví vůbec nic, jen to, že se bude jednat o sourozence. Uvidíme, zda se Robin Wright dočká důstojných protějšků. A House of Cards po všech těch problémech stejně důstojného zakončení.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace