Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Top 5: Nejlepší reklamy ze Super Bowlu


ikona
Sam.Vimes
reklamysuper bowltop
Jaké reklamy letos nejvíce zaválely během amerického sportovního svátku? 

Máme za sebou 52. finále Super Bowlu. Carolina Panthers porazili Atlanta Falcons, nás ale zajímá především-… OK, záměrně kecám, ale všimnul si toho někdo? Ve skutečnosti Philadelfští Eagles vyhráli nad New England Patriots. Nebo…? Ale dost už o přestávkách, pojďme na hlavní program. Dostali jsme nálož filmových trailerů a zahanbit se nenechaly ani seriály (Westworld), tady se ovšem podíváme na čistou komerci. Co stálo za pozornost z reklam?

Už před pár dny jsme viděli blbnout Tyriona s Morganem Freemanem nebo Black Panthera propagujícího Lexus. Dál je tady Budweiser, který na to jde přes dojetí z pomoci při přírodních pohromách, Bud Light nahrazující úderný nápad hezkou rytířskou výpravou, rappeři prodávající venkovským klukům pick-upy (chybí jen Marlboro Man) nebo Danny DeVito, jenž se proměnil v lepší lentilku (cože?). Po trošku rozporuplném odstavci následuje regulérní výběr pěti top reklam :-)

5) Kia – Feel Something Again (Stephen Tyler)

Kia na to šla přes rockovou hvězdu a nostalgii. Takže do auta za rozumnou cenu do Kia Stinger posadili Stevena Tylera a za tónů hitu Dream On ho nechali zařadit doslovnou zpátečku do osmdesátek. Otec elfky Liv Tyler tady na rozdíl od nelichotivých fotek z civilu (kde připomíná spíš něčí babičku) vypadá docela dobře, jen si nejsem jistý jestli to někoho navnadí koupit si Kiu. Ten nápad mohl fungovat spíš s Mustangem nebo podobnou značkou, nicméně na Arrowsmith bych si zašel hned, takže nakonec vlastně dobrý.

4) Amazon – Alexa Loses Her Voice

Digitální pomocník od Amazonu přijde o hlas a tak za umělou inteligenci zaskočí „pár pomocníků“. Jedna z reklam, spoléhajících především na řádku hollywoodských cameí. Nechci ta jména zbytečně propálit, takže jen poznamenám, že většina z nich skutečně funguje, ať už jde o uznávaného herce nebo komičku, již jinak moc nemusím.

3) Rocket Mortgage – Keegan Michael-Key and Big Sean

Jordan Peele z dua Key & Peele natočil velebený snímek Uteč (Get Out), jeho parťák Keegan Michel-Key zase… reklamu na hypotéku. Teda, službu co vám pomůže s hypotékou. Nebo tak něco. Hlavně ale radí lidem v situacích, kdy potřebují něco polopaticky přeložit. To se občas hodí, ne?

2) Tide – It’s a Tide Ad

Náš oblíbenec David Harbour ze Stranger Things a chystaného Hellboye si vystřihnul roli v reklamě na prací prášek. A místo kydání špaget, rozlévání červeného vína a podobných kratochvílí televizních hospodyň, trefně paroduje všechny možné reklamní stereotypy. Je milé, že se někdo odvážil vrazit tu závratnou sumu na Super Bowl slot do něčeho takhle meta. Ale název značky tady zazní tolikrát, že to asi zas takový risk nebyl.

1) Krokodýl Dundee – Tourism Australia

Tady nebylo o čem. Asi jste už zaznamenali čím dál tím absurdnější trailery na fiktivního nového Krokodýla Dundeeho s hovadským Danny McBridem a kupou hvězdných hostů ze země protinožců. Ten nejnovější už na plná ústa přiznává čím skutečně je – propagací australského cestovního ruchu, navrch ještě přihazuje cameo, které ty předchozí strká do kapsy. Snad to přebije i to vedro a spousty smrtelně jedovatých potvor a přiláká do země klokanů a AC/DC pár dalších návštěvníků

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace