Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci American Crime Story míří na Netflix


ikona
Spooner
american crime storymurphynetflixpaltrow
Slavné tvůrčí duo a internetový gigant chystají hodně ambiciózní spolupráci. A zatraceně hvězdnou! 

Na televizním písečku asi aktuálně neexistuje oceňovanější producentské a tvůrčí duo, než Ryan Murphy a Brad Falchuk. Na co tihle dva v posledních letech sáhnou, jako by se automaticky proměnilo ve zlato. American Crime Story skvěle odstartovalo očekávanou druhou řadu, loňské Feud také neuniklo nadšeným ovacím, American Horror Story je i přes stále nižší kvality ratingová trvalka, a i ta na první pohled rutinní novinka ze života hasičů, policistů a záchranářů, 9-1-1, slaví poměrně slušný úspěch. Chystaných projektů pak mají až nezdravě mnoho a nyní odhalili svůj další ambiciózní kousek, s nímž zamířili rovnou na Netflix.

Internetový gigant dal totiž rovnou na dvě série zelenou jejich komediálnímu seriálu The Politician. Detaily novinky se tvůrci snaží skrývat pod pokličkou. Mělo by se však jednat o rýpavou komedii se sociálním komentářem pojednávající o ambiciózním a bohatém politikovi Paytonovi. Každá série se pak bude zabývat jeho kandidaturou na odlišné politické posty. Hlavní postavu si pak zahraje nepříliš známý Ben Platt. Proč ale vůbec o této novince píšeme? Protože se Murphymu nejspíš podařilo nalákat do vedlejších rolí hvězdy první kategorie. Blízko k podepsání smlouvy totiž aktuálně má filmová legenda Barbra Streisand a také Gwyneth Paltrow, jež je také Falchukovou snoubenkou. A to už je zatraceně hvězdný doping hodný pozornosti. Koho přesně si zde hvězdy eventuálně zahrají, zatím není známo. Údajně se však počítá i s několika muzikálovými epizodami, takže Barbra Streisand se tu asi uchytí bez problémů. Obě herečky pak mají k podpisu smlouvy údajně velmi blízko, stejně jako Murphy k dalšímu hvězdnému seriálu.

 

 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace