Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude druhý Punisher?


ikona
Spooner
marvelnetflixpunisher
Druhá řada comicsového nářezu se pomalu chystá. Po kom půjde oblíbený drsoň tentokrát? 

Už to bude téměř čtvrt roku, co nám Netflix vyrazil dech jednou ze svých nejlepších marvelovek, brutálním Punisherem. Frank Castle si po představení v druhém Daredevilovi naštěstí nezkazil reputaci a ve své sólovce přišel se stejně drsnou a nečekaně skvěle napsanou podívanou, již jsme zařadili mezi nejlepší novinky loňského roku. Očekávání na druhou sérii jsou tak opravdu velmi vysoká a přípravy jsou v plném proudu. O čem ale bude další sezóna po Frankově pomstě pojednávat, jsme neměli ani tušení. Tedy až do teď. 

 

Zahraniční geekovský server Thathashtagshow totiž přišel se spekulací, která dává až podezřelý smysl. Podle ní by měla další Frankova štace vycházet z Punisherova příběhu The Slavers z pera oceňovaného Gartha Ennise. V něm se náš oblíbený řezník vydá po stopách organizace zabývající se prostitucí a holdující velmi drsným a krvavým praktikám. Mezi fanoušky je pak právě tato comicsová série považována za jednu z Punisherových nejtemnějších a nejdrsnějších vůbec. A to už je co říct. A jak server na tuto domněnku přišel? Tvůrci totiž vyhlásili konkurz na dvě důležité ženské postavy, jež se svým popisem až nápadně podobají právě stěžejním charakterům z tohoto comicsu. 

Autoři už pak v minulosti několikrát řekli, že právě Ennisovy předlohy mají nejraději. Adaptování jedné z nejtemnějších z nich by proto dávalo velký smysl. Zatím jde ovšem stále hlavně o spekulace. A i když by se tento comics nakonec dostal před kamery, bude se jednat samozřejmě spíše o volnější adaptaci. Stále do ní totiž musí scenáristé propašovat naše staré známe a nejspíš se zde dočkáme i definitivního přerodu Billyho Russoa ve slavného Punisherova záporáka Jigsawa. Máme se zkrátka sakra na co těšit. Snad si tedy tvůrci ve druhé řadě, jež dorazí nejspíš až příští rok, udrží svou zatraceně vysoko stanovenou laťku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace