Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scorsese a Caesarové


ikona
Redakce
Scorsese a tvůrce Vikingů si posvítí na starý Řím. 

Královna Alžběta, Tudorovci, Vikingové... Michael Hirst těch historických projektů má za sebou poměrně dost, nyní se ale rozhodl spojit síly s dalším kreativním workoholikem a společně si hodlají posvítit na další historické období, tentokrát ze starého Říma. Napíšou a natočí seriál The Caesars

Plán je v televizi odvyprávět několik sérií popisujících vzestup k moci a vládu římských panovníků, počínaje mladičkým Juliem Caesarem. Momentálně mnoho detailů není, se začátkem natáčení se počítá na příští rok v létě v Itálii a Scorsese je podle všeho takový blázen do tohoto období, že se s Hirstovým historickým asistentem dokonce prý bavili i v latině. Jedním z důvodů, proč teď oba tvůrci chtějí tento projekt realizovat, je i fakt, že většina filmů a seriálů zobrazovala římské panovníky ve středních letech, případně ještě starší. Je zajímá, jaký byl jejich život, když byli ještě mladí a plní energie. Ostatně právě v tomhle období totiž většinou usurpovali moc.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace